Dükkanı hızlı açma rekoru Hüseyin'de![]()
sırf bu konuyu açmak için saat tutuyorum 
ii dielim ii olsun...sizleri sormalı...![]()
iyi diyelim iyi olalım nasıl gidiyorooo hoşbulduk ne haber Hüseyinoooo hoşgeldin![]()

ooo hoşbulduk ne haber Hüseyin![]()
sende ne var ne yokiyilik ne olsunsaw 7 indirdim
fırsat bulup seyredemedim
![]()
halka-1i izledimooo daha yok muThe Final Storm 2010 diye bi film indirdim bide eskilerden takıldımhalka-1i izledim

Sabah 5 - Akşam 6:30.devrelerim bugün akşamüstü 18:30 dolaylarında işlemlerim bitti çok şükür.küçükyalı ikmal ve maliye okulunda girdim sınava.dün gece 11 gibi numara veriliyor mu diye gittim ama kapıdaki nöbetçi asker sabaha karşı 5 gibi numara dağıtılacağını söyledi ve burda beklemenin bi anlamı olmadığını söyledi.tabiki bu olmamış.sabaha karşı 5 gibi tekrar gittiğimde bana verilen numara 995 ti neyse bu seferde o numaranın saat 9.30 gibi anca geleceğini söylediler.bu sefer inandım çünkü söyleyen uzman çavuştu gece nöbetindeki.bu sefer doğru çıktı saat 9.30 da gittim 75 erli olarak 4erli sıra halinde içeri aldılar.daha sonra avlu gibi büyük biyerde beklemeye başladık ama işkence çünkü içeri 10 kişi 10 kişi alıyorlar ve işlemler acayip uzun sürüyor.ben içerde kağıt kürek işlerini halletmek için 09:30 dan 16:00 a kadar 995 in gelmesini bekledim.sonra sınavdı doldurulacak ufak tefek evraklardı sıraydı derken 17 de sınava ancak girebildim.bu arada ilk karavanamıda yemiş oldum 5 günlük patates kızartması,kadınbudu köfteye benzetilmeye çalışılan köfte benzeri şey,yoğurt ve beni doyurmaya çalışan sıcak güzel bir yarım ekmek 18:30 da tüm işlemlerim bitti ve şimdi evdeyim darısı başınıza devrelerim
Yarın sabahtan bir yoklayacağım Küçükyalı'yı... İnşallah 14 saatten az beklerim...kenan everen kışlasında bugün can alıp can verdik sabah saat 06 da numara aldık 1350 idi çıktığımızda ise saat şaka gibi saat 20 idi tam 14 saat duman olduk resmen
ooo daha yok mu![]()
şimdi ne indiriyorsun![]()

Sabah 5 - Akşam 6:30.
Bir başkası:
Yarın sabahtan bir yoklayacağım Küçükyalı'yı... İnşallah 14 saatten az beklerim...
1 saatlik sınav için 14 saat beklemek!!!
İyi geceler arkadaşlar.
selam herkese
biz seninle tanışmadık değil mi?selam, ayrıca diğer herkese de merhabalar
biz seninle tanışmadık değil mi?

selam canımselam herkese
nasılsın 
ben de şu anda bişey indirmiyorumşimdi bişi indirmiyom
sen ney indiriyon![]()

Allah kolaylık versin ...Sabah 5 - Akşam 6:30.
Bir başkası:
Yarın sabahtan bir yoklayacağım Küçükyalı'yı... İnşallah 14 saatten az beklerim...
1 saatlik sınav için 14 saat beklemek!!!
İyi geceler arkadaşlar.
Hoşgeldin GencerAllah sabır ve kolaylık versin, iyi geceler.
selam, ayrıca diğer herkese de merhabalar

yok yahu sallamamak değil de görmemiş olabilirim ya da onun gibi bir şeySanki 1-2 kez konuda diyaloğa girdmiştik diye hatırlıyorum ya da ben bir şey yazmıştım da sen sallamamıştın ya da görmedin
tanışmadık adını b ilmiyorum çünkü. Ben Gencer, eğer memnun olmak istersen![]()

yaptım olacak