:perde: Herkes burada mı :hmmm
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Hüseyin sana ii geceler dediği için di mi bu... Genişletmek için tıkla ... Hayır s@hr@' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Hüseyin sana ii geceler dediği için di mi bu... Genişletmek için tıkla ... Hayır s@hr@' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
'Maxi Genç Üye s@hr@' Alıntı: Herkes burada mı Genişletmek için tıkla ... sakLanma haci abLa iyi geceLer herkeseeeeeeee....
s@hr@' Alıntı: Herkes burada mı Genişletmek için tıkla ... sakLanma haci abLa iyi geceLer herkeseeeeeeee....
s@hr@ Üye Berkan (:' Alıntı: sakLanma haci abLa iyi geceLer herkeseeeeeeee.... Genişletmek için tıkla ... hacı abla sana da iyi geceler Praetor' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... oyyy guzummm
Berkan (:' Alıntı: sakLanma haci abLa iyi geceLer herkeseeeeeeee.... Genişletmek için tıkla ... hacı abla sana da iyi geceler Praetor' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... oyyy guzummm
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: çay içer misin? Genişletmek için tıkla ... Sağol bitanem yeni kahve içtim sonra
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ölü insanlar görüyorum... Genişletmek için tıkla ... Ölü Ozanlar Derneği
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: ölü insanlar görüyorum... Genişletmek için tıkla ... nerdeee h@lit' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... asker Halit gelmiş yer açın bakıyım Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne düşünün sen yine
yasminoz' Alıntı: ölü insanlar görüyorum... Genişletmek için tıkla ... nerdeee h@lit' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... asker Halit gelmiş yer açın bakıyım Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne düşünün sen yine
Love Prince Üye s@hr@' Alıntı: ne düşünün sen yine Genişletmek için tıkla ... bende bilmiyorum ne düşündüğümü
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: bende bilmiyorum ne düşündüğümü Genişletmek için tıkla ... nasılsın ben de düşünüyüm
Love Prince' Alıntı: bende bilmiyorum ne düşündüğümü Genişletmek için tıkla ... nasılsın ben de düşünüyüm
Love Prince Üye s@hr@' Alıntı: nasılsın ben de düşünüyüm Genişletmek için tıkla ... iyiyim sanırım sen nasılsın