ben varsa bi sıcak çikolata aliym lütfen... :D
endometozon Üye Starsley' Alıntı: içelim buyrun çaylar benden şakirea çay yokk Genişletmek için tıkla ... sağol mustafa cok ıyı geldı ooooh mıs gıbı olmus ellerıne saglık
Starsley' Alıntı: içelim buyrun çaylar benden şakirea çay yokk Genişletmek için tıkla ... sağol mustafa cok ıyı geldı ooooh mıs gıbı olmus ellerıne saglık
Reşwan Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ben varsa bi sıcak çikolata aliym lütfen... Genişletmek için tıkla ... hizmette sınır yok afiyet olsun
yasminoz' Alıntı: ben varsa bi sıcak çikolata aliym lütfen... Genişletmek için tıkla ... hizmette sınır yok afiyet olsun
Burak Üye Starsley' Alıntı: içelim buyrun çaylar benden şakirea çay yokk Genişletmek için tıkla ... ohh tavsan kanı sağolasın abi
Starsley' Alıntı: içelim buyrun çaylar benden şakirea çay yokk Genişletmek için tıkla ... ohh tavsan kanı sağolasın abi
Yasminozz Üye Starsley' Alıntı: hizmette sınır yok afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... ooo süper...tşk ettim...
Starsley' Alıntı: hizmette sınır yok afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... ooo süper...tşk ettim...
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ohh tavsan kanı sağolasın abi Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun burak
Reşwan Emekli Yönetici endometozon' Alıntı: simitlerde benden olsun Genişletmek için tıkla ... güzel gitti saol güller