isabet oldu bu... derken
s@hr@ Üye Oguzc@N' Alıntı: bende iyyim --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- ben kaçar abiler ablalar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben de kaçar
Oguzc@N' Alıntı: bende iyyim --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- ben kaçar abiler ablalar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben de kaçar
OğuzcanAbi Üye !!Burak!!' Alıntı: iyi geceler oguz. Genişletmek için tıkla ... saol başkan birinden cvp bekliorum yatıcam iyi geceler abi sanada
!!Burak!!' Alıntı: iyi geceler oguz. Genişletmek için tıkla ... saol başkan birinden cvp bekliorum yatıcam iyi geceler abi sanada
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: saol başkan birinden cvp bekliorum yatıcam iyi geceler abi sanada Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Oguzc@N' Alıntı: saol başkan birinden cvp bekliorum yatıcam iyi geceler abi sanada Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Reşwan Emekli Yönetici s@hr@' Alıntı: iyi geceler ben de kaçar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sahra sanada --------------- Ekleme --------------- kaç kişi kaldık
s@hr@' Alıntı: iyi geceler ben de kaçar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sahra sanada --------------- Ekleme --------------- kaç kişi kaldık
Praetor Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Oguzc@N' Alıntı: amann dursun nie kaldırıoruz hele bi ben 50 000 yapıym önce Genişletmek için tıkla ... Senin gibiler yüzünden yasminoz' Alıntı: tbr ediyorum...çok yerinde bi yorum... Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: merhaba ata nasılsın hoş geldin bugün yoktun guruba katılmak istemiştim baktınmı acaba? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, iyi olmaya çalışıyorum, bu aralar ne kadar iyi olunabilirse işte... Sen nasılsın? Konular o kadar birikmiş ki senin bu mesajının üstüne konularımın arasında ctrl+f ile bulabildim o konuyu Bakacağım şimdi.
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Oguzc@N' Alıntı: amann dursun nie kaldırıoruz hele bi ben 50 000 yapıym önce Genişletmek için tıkla ... Senin gibiler yüzünden yasminoz' Alıntı: tbr ediyorum...çok yerinde bi yorum... Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: merhaba ata nasılsın hoş geldin bugün yoktun guruba katılmak istemiştim baktınmı acaba? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, iyi olmaya çalışıyorum, bu aralar ne kadar iyi olunabilirse işte... Sen nasılsın? Konular o kadar birikmiş ki senin bu mesajının üstüne konularımın arasında ctrl+f ile bulabildim o konuyu Bakacağım şimdi.
Reşwan Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Hoşbulduk Senin gibiler yüzünden Merhaba, iyi olmaya çalışıyorum, bu aralar ne kadar iyi olunabilirse işte... Sen nasılsın? Konular o kadar birikmiş ki senin bu mesajının üstüne konularımın arasında ctrl+f ile bulabilkdim o konuyu Bakacağım şimdi. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim iyiyim şükür inan bir kaç konuda yazdığın yazılara alıntı cevaplarım vardı şu bizim yeni alıntı pencerisi aktive olsa iyi olurdu
Praetor' Alıntı: Hoşbulduk Senin gibiler yüzünden Merhaba, iyi olmaya çalışıyorum, bu aralar ne kadar iyi olunabilirse işte... Sen nasılsın? Konular o kadar birikmiş ki senin bu mesajının üstüne konularımın arasında ctrl+f ile bulabilkdim o konuyu Bakacağım şimdi. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim iyiyim şükür inan bir kaç konuda yazdığın yazılara alıntı cevaplarım vardı şu bizim yeni alıntı pencerisi aktive olsa iyi olurdu
Reşwan Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: tribe bak... Genişletmek için tıkla ... bide bizim mavişe söylüyor du
Yasminozz Üye Starsley' Alıntı: bide bizim mavişe söylüyor du Genişletmek için tıkla ... ne için diosun bunu.. ??
Reşwan Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ne için diosun bunu.. ?? Genişletmek için tıkla ... praetor un tribi için --------------- Ekleme --------------- yanlız mı kaldım şimdi ben
yasminoz' Alıntı: ne için diosun bunu.. ?? Genişletmek için tıkla ... praetor un tribi için --------------- Ekleme --------------- yanlız mı kaldım şimdi ben