Ben çıkıyorum, Allah'a emanet olun :)
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Ben çıkıyorum, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Yasminozz Üye ChavRash' Alıntı: Korkutamaz, ama beni banlayabilir. Genişletmek için tıkla ... aşkolsunn...hemen kaçarım diosun yani...
ChavRash' Alıntı: Korkutamaz, ama beni banlayabilir. Genişletmek için tıkla ... aşkolsunn...hemen kaçarım diosun yani...
Tuba Üye minoo' Alıntı: off bana yemek demeyin mide fesatı geçiriyorum galiba Genişletmek için tıkla ... sende mi Pınar Revengeful' Alıntı: Ben çıkıyorum, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Mert sende Allah'a emanetsin
minoo' Alıntı: off bana yemek demeyin mide fesatı geçiriyorum galiba Genişletmek için tıkla ... sende mi Pınar Revengeful' Alıntı: Ben çıkıyorum, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Mert sende Allah'a emanetsin
ChavRash Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: aşkolsunn...hemen kaçarım diosun yani... Genişletmek için tıkla ... Arzu'yla birlikte yaptığımız konuşmaları hatırlayınca doğal olarak öyle bir düşünce geliyor aklıma.
yasminoz' Alıntı: aşkolsunn...hemen kaçarım diosun yani... Genişletmek için tıkla ... Arzu'yla birlikte yaptığımız konuşmaları hatırlayınca doğal olarak öyle bir düşünce geliyor aklıma.
Yasminozz Üye ChavRash' Alıntı: Arzu'yla birlikte yaptığımız konuşmaları hatırlayınca doğal olarak öyle bir düşünce geliyor aklıma. Genişletmek için tıkla ... aşkolsun sana...beni bir mi tutuyosun...
ChavRash' Alıntı: Arzu'yla birlikte yaptığımız konuşmaları hatırlayınca doğal olarak öyle bir düşünce geliyor aklıma. Genişletmek için tıkla ... aşkolsun sana...beni bir mi tutuyosun...
ChavRash Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: aşkolsun sana...beni bir mi tutuyosun... Genişletmek için tıkla ... Tabi ki hayır. Ama az sıkıştırmadınız .
yasminoz' Alıntı: aşkolsun sana...beni bir mi tutuyosun... Genişletmek için tıkla ... Tabi ki hayır. Ama az sıkıştırmadınız .
minoo Üye Ben çıkıyorum millet..iyi geceler herkese. Nur'um,Özlem ablam,Yasmican'ım öpüyorum canlarım Hasan abim
Ben çıkıyorum millet..iyi geceler herkese. Nur'um,Özlem ablam,Yasmican'ım öpüyorum canlarım Hasan abim
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: Ben çıkıyorum millet..iyi geceler herkese. Nur'um,Özlem ablam,Yasmican'ım öpüyorum canlarım Hasan abim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım
minoo' Alıntı: Ben çıkıyorum millet..iyi geceler herkese. Nur'um,Özlem ablam,Yasmican'ım öpüyorum canlarım Hasan abim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım
Yasminozz Üye ChavRash' Alıntı: Tabi ki hayır. Ama az sıkıştırmadınız . Genişletmek için tıkla ... diyosun.. Love Prince' Alıntı: geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin... minoo' Alıntı: Ben çıkıyorum millet..iyi geceler herkese. Nur'um,Özlem ablam,Yasmican'ım öpüyorum canlarım Hasan abim Genişletmek için tıkla ... ii geceler cnm..
ChavRash' Alıntı: Tabi ki hayır. Ama az sıkıştırmadınız . Genişletmek için tıkla ... diyosun.. Love Prince' Alıntı: geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin... minoo' Alıntı: Ben çıkıyorum millet..iyi geceler herkese. Nur'um,Özlem ablam,Yasmican'ım öpüyorum canlarım Hasan abim Genişletmek için tıkla ... ii geceler cnm..
kol@j Üye iyi geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin hepinize... uyurken üstü açılanlar varsa üstlerini örteyim diye geldim.. hayırlı maxicepli uykular.
iyi geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin hepinize... uyurken üstü açılanlar varsa üstlerini örteyim diye geldim.. hayırlı maxicepli uykular.