Casper ya bu korkmayın :D casper'dan degiL senden korkmusTur :gul:
'Maxi Genç Üye Revengeful' Alıntı: Casper ya bu korkmayın Genişletmek için tıkla ... casper'dan degiL senden korkmusTur
Revengeful' Alıntı: Casper ya bu korkmayın Genişletmek için tıkla ... casper'dan degiL senden korkmusTur
Burak Üye casper'da bizi görücek mi bu söz biyerden tanıdık geliyor ama bir filmdeydi herhalde birisi bizi görücekmi diyolardı ama çıkaramadım
casper'da bizi görücek mi bu söz biyerden tanıdık geliyor ama bir filmdeydi herhalde birisi bizi görücekmi diyolardı ama çıkaramadım
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam --------------- Ekleme --------------- elemanın biri özel bir avatar talep etti 1 iki saat uğraştırdı.... ondan kaldım böyle nasılsın abicim --------------- Ekleme --------------- Allah rahatlık versin ben yoruldum
Love Prince' Alıntı: herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam --------------- Ekleme --------------- elemanın biri özel bir avatar talep etti 1 iki saat uğraştırdı.... ondan kaldım böyle nasılsın abicim --------------- Ekleme --------------- Allah rahatlık versin ben yoruldum
Love Prince Üye kol@j' Alıntı: aleyküm selam --------------- Ekleme --------------- elemanın biri özel bir avatar talep etti 1 iki saat uğraştırdı.... ondan kaldım böyle nasılsın abicim --------------- Ekleme --------------- Allah rahatlık versin ben yoruldum Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi iyiyim sen nasılsın?
kol@j' Alıntı: aleyküm selam --------------- Ekleme --------------- elemanın biri özel bir avatar talep etti 1 iki saat uğraştırdı.... ondan kaldım böyle nasılsın abicim --------------- Ekleme --------------- Allah rahatlık versin ben yoruldum Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi iyiyim sen nasılsın?
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: sağolasın abi iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür... uyuyamadım geldim sabah ezanını bekleyem gari sonradan gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..
Love Prince' Alıntı: sağolasın abi iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür... uyuyamadım geldim sabah ezanını bekleyem gari sonradan gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..