öylemiymişim :D eveet :D
Reşwan Emekli Yönetici iyi geceler halil nasılsın bayram nasıl geçti --------------- Ekleme --------------- k.i.b nereye gidi veri gari
iyi geceler halil nasılsın bayram nasıl geçti --------------- Ekleme --------------- k.i.b nereye gidi veri gari
Reşwan Emekli Yönetici slm hoş geldin gelen gidiyor herkez kayboldu --------------- Ekleme --------------- ali düğün bittimi ne oldu sonuç msj attınmı bari sözünü alaydın
slm hoş geldin gelen gidiyor herkez kayboldu --------------- Ekleme --------------- ali düğün bittimi ne oldu sonuç msj attınmı bari sözünü alaydın
PhyscoDevil Üye Starsley' Alıntı: slm hoş geldin gelen gidiyor herkez kayboldu --------------- Ekleme --------------- ali düğün bittimi ne oldu sonuç msj attınmı bari sözünü alaydın Genişletmek için tıkla ... abi dügün devam ediyor kız evine gitti gece mesjlasacaz
Starsley' Alıntı: slm hoş geldin gelen gidiyor herkez kayboldu --------------- Ekleme --------------- ali düğün bittimi ne oldu sonuç msj attınmı bari sözünü alaydın Genişletmek için tıkla ... abi dügün devam ediyor kız evine gitti gece mesjlasacaz
Reşwan Emekli Yönetici s@hr@' Alıntı: Belki ben de kaybolurum Genişletmek için tıkla ... git me ya nereye nasıl geçti bayram antalyada mısın
s@hr@' Alıntı: Belki ben de kaybolurum Genişletmek için tıkla ... git me ya nereye nasıl geçti bayram antalyada mısın
kol@j Üye s@hr@' Alıntı: Belki ben de kaybolurum Genişletmek için tıkla ... amanın abla hoşgeldin pardon bacım hoşgeldin bak aynı yaştayız dün itibariyle
s@hr@' Alıntı: Belki ben de kaybolurum Genişletmek için tıkla ... amanın abla hoşgeldin pardon bacım hoşgeldin bak aynı yaştayız dün itibariyle
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: git me ya nereye nasıl geçti bayram antalyada mısın Genişletmek için tıkla ... eh işte iyi geçti kol@j' Alıntı: amanın abla hoşgeldin pardon bacım hoşgeldin bak aynı yaştayız dün itibariyle Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Mustafa eşin nasıl
Starsley' Alıntı: git me ya nereye nasıl geçti bayram antalyada mısın Genişletmek için tıkla ... eh işte iyi geçti kol@j' Alıntı: amanın abla hoşgeldin pardon bacım hoşgeldin bak aynı yaştayız dün itibariyle Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Mustafa eşin nasıl
kol@j Üye s@hr@' Alıntı: eh işte iyi geçti hoşbulduk Mustafa eşin nasıl Genişletmek için tıkla ... sağol abla memlekette işte beni de yaramazlık yapmayayım diye size emanet etti
s@hr@' Alıntı: eh işte iyi geçti hoşbulduk Mustafa eşin nasıl Genişletmek için tıkla ... sağol abla memlekette işte beni de yaramazlık yapmayayım diye size emanet etti
s@hr@ Üye kol@j' Alıntı: sağol abla memlekette işte beni de yaramazlık yapmayayım diye size emanet etti Genişletmek için tıkla ... gitmedin mi memlekete bayram tatiliydi
kol@j' Alıntı: sağol abla memlekette işte beni de yaramazlık yapmayayım diye size emanet etti Genişletmek için tıkla ... gitmedin mi memlekete bayram tatiliydi