Neyse ben yatıyorum, herkese iyi geceler dilerim :bye2:
Yasminozz Üye !!Burak!!' Alıntı: babam bana işi iyice ilertmişsin diyince baya utanmıstım Genişletmek için tıkla ... daha bişi görmedin deseydin sende... sonyerolsson' Alıntı: yağacak yağacak az kaldı Genişletmek için tıkla ... bence de...
!!Burak!!' Alıntı: babam bana işi iyice ilertmişsin diyince baya utanmıstım Genişletmek için tıkla ... daha bişi görmedin deseydin sende... sonyerolsson' Alıntı: yağacak yağacak az kaldı Genişletmek için tıkla ... bence de...
EroL Emekli Yönetici Ben babamın yanında otururken nişanlımın omuzuna elimi atamıyom bee yeni nesil çok hızlı
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Ata nın yüzünden gülmekten ölmek üzereyim.. sen nasılsın sahracımm... Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim grip oldum
yasminoz' Alıntı: Ata nın yüzünden gülmekten ölmek üzereyim.. sen nasılsın sahracımm... Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim grip oldum
Yasminozz Üye geçmiş olsun cnm...salgın var..herkes hasta...dikkat et kendine cnm...tam da bayram üstü...
endometozon Üye s@hr@' Alıntı: oooo gençlik çoşmuş Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abla nasılsın
minoo Üye s@hr@' Alıntı: Nasılsın Yasmi Minommm sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ablam sağol sen nasılsın? --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: sormaa...hayat işte insana neler gösteriyo... a.s mino... Genişletmek için tıkla ... nabersin
s@hr@' Alıntı: Nasılsın Yasmi Minommm sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ablam sağol sen nasılsın? --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: sormaa...hayat işte insana neler gösteriyo... a.s mino... Genişletmek için tıkla ... nabersin
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: geçmiş olsun cnm...salgın var..herkes hasta...dikkat et kendine cnm...tam da bayram üstü... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım aman sen de kendine dikkat et minoo' Alıntı: nick değişmiş S@hr@ Genişletmek için tıkla ... niye şaşırdın prenses olmamış mı
yasminoz' Alıntı: geçmiş olsun cnm...salgın var..herkes hasta...dikkat et kendine cnm...tam da bayram üstü... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım aman sen de kendine dikkat et minoo' Alıntı: nick değişmiş S@hr@ Genişletmek için tıkla ... niye şaşırdın prenses olmamış mı