kaç bakalım:D
Burak Üye nasılsınız nasıl gidiyor hayat ? --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: 5 kişi gözüküyor. Gizli kim Genişletmek için tıkla ... PhyscoDevil' Alıntı: acaba kim? Genişletmek için tıkla ... ben
nasılsınız nasıl gidiyor hayat ? --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: 5 kişi gözüküyor. Gizli kim Genişletmek için tıkla ... PhyscoDevil' Alıntı: acaba kim? Genişletmek için tıkla ... ben
-Crazy Girl- Üye Mert' Alıntı: Dakikalarca izleyip yorum yapmadan nasıl durdun? Genişletmek için tıkla ... ortaya çıkmaısnı istememiştir belki
Mert' Alıntı: Dakikalarca izleyip yorum yapmadan nasıl durdun? Genişletmek için tıkla ... ortaya çıkmaısnı istememiştir belki
Burak Üye -Crazy Girl-' Alıntı: iyim sen naslsın ayın üyesi olmuşsun terik ederim seninki nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... sağol sağol. iyi gidiyor şimdilik. Mert' Alıntı: Dakikalarca izleyip yorum yapmadan nasıl durdun? Genişletmek için tıkla ... uygun zamanı bekliyordum diyelim. sınavlar nasıl gidiyor
-Crazy Girl-' Alıntı: iyim sen naslsın ayın üyesi olmuşsun terik ederim seninki nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... sağol sağol. iyi gidiyor şimdilik. Mert' Alıntı: Dakikalarca izleyip yorum yapmadan nasıl durdun? Genişletmek için tıkla ... uygun zamanı bekliyordum diyelim. sınavlar nasıl gidiyor
Mert Üye Ben tek biyoloji hocasına uyuz oldum Edebiyat hocasınada sınavını gördükten sonra uyuz oldum