seni görünce kopuyorum ben ya :d: Neden lan :D Çok mu komiğim :cool Uçtu :kop2:
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Mocojojo' Alıntı: seni görünce kopuyorum ben ya Genişletmek için tıkla ... Neden lan Çok mu komiğim Uçtu
Mocojojo' Alıntı: seni görünce kopuyorum ben ya Genişletmek için tıkla ... Neden lan Çok mu komiğim Uçtu
Toffee Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Neden lan Çok mu komiğim Uçtu Genişletmek için tıkla ... komik olan benim senin yzünden rezil oldm ya ona PhyscoDevil' Alıntı: bugün sınavım vardı btt den 98 aldım Genişletmek için tıkla ... bnde almancadan öyle bekliyorum
TuRkiShCowboy' Alıntı: Neden lan Çok mu komiğim Uçtu Genişletmek için tıkla ... komik olan benim senin yzünden rezil oldm ya ona PhyscoDevil' Alıntı: bugün sınavım vardı btt den 98 aldım Genişletmek için tıkla ... bnde almancadan öyle bekliyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Santaj yapıyorum farkında isen, zorlama Okul dediniz de aklıma geldi Tebrikleri alalım 1 senedir en yüksek notumun 35 olduğu dersten bugün 61 almış bulunuyorum
Santaj yapıyorum farkında isen, zorlama Okul dediniz de aklıma geldi Tebrikleri alalım 1 senedir en yüksek notumun 35 olduğu dersten bugün 61 almış bulunuyorum
Toffee Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Santaj yapıyorum farkında isen, zorlama Genişletmek için tıkla ... hiç bi şey olmaz
TuRkiShCowboy' Alıntı: Santaj yapıyorum farkında isen, zorlama Genişletmek için tıkla ... hiç bi şey olmaz
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Mocojojo' Alıntı: hiç bi şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Adam gördü valla bilemem
PhyscoDevil Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Yapma bence, garantiden çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla ... cıksın aman yabilgisayarın tüm parcalarında overclock yapılı.İşlemci 2.2 ghz den 2.8 cıkarmistim simdiki hedefimn 3ghz
TuRkiShCowboy' Alıntı: Yapma bence, garantiden çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla ... cıksın aman yabilgisayarın tüm parcalarında overclock yapılı.İşlemci 2.2 ghz den 2.8 cıkarmistim simdiki hedefimn 3ghz
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici PhyscoDevil' Alıntı: cıksın aman yabilgisayarın tüm parcalarında overclock yapılı.İşlemci 2.2 ghz den 2.8 cıkarmistim simdiki hedefimn 3ghz Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin kolay gelsin öyleyse
PhyscoDevil' Alıntı: cıksın aman yabilgisayarın tüm parcalarında overclock yapılı.İşlemci 2.2 ghz den 2.8 cıkarmistim simdiki hedefimn 3ghz Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin kolay gelsin öyleyse
Toffee Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Adam gördü valla bilemem Genişletmek için tıkla ... birde anlaşılmaz diyordun
PhyscoDevil Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Sen bilirsin kolay gelsin öyleyse Genişletmek için tıkla ... saol
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Mocojojo' Alıntı: birde anlaşılmaz diyordun Genişletmek için tıkla ... Normal biri anlamayamazdı, Ata Abi normal biri değildir Belki de anlamadı ama öğrenmek için yem atıyor olamaz mı
Mocojojo' Alıntı: birde anlaşılmaz diyordun Genişletmek için tıkla ... Normal biri anlamayamazdı, Ata Abi normal biri değildir Belki de anlamadı ama öğrenmek için yem atıyor olamaz mı
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: bi selam veriyim Genişletmek için tıkla ... Bi selam alayım