arayalım itfaiyeyi söndürsün :ehe
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Yüreğim fena yanıyor.. Genişletmek için tıkla ... ben sana diyeceklerimi dedim --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: evet komsular gelmedimi şikayete sana gösterdiğim haber hakkında konusabiliriz Genişletmek için tıkla ... arabada çalarım ben onu bidaha hem daha rahat
Revengeful' Alıntı: Yüreğim fena yanıyor.. Genişletmek için tıkla ... ben sana diyeceklerimi dedim --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: evet komsular gelmedimi şikayete sana gösterdiğim haber hakkında konusabiliriz Genişletmek için tıkla ... arabada çalarım ben onu bidaha hem daha rahat
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: tamam halil hallettim artık Genişletmek için tıkla ... umarım öyledir yarın yine aynı şeyle gelirsen bana benim dediğimi yap gittiğim yoldan gitme demiştim sana --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ıssız yerlerde çal Genişletmek için tıkla ... şöyle bi sorun var arabanın subw. patlarsa babam beni patlatır
Revengeful' Alıntı: tamam halil hallettim artık Genişletmek için tıkla ... umarım öyledir yarın yine aynı şeyle gelirsen bana benim dediğimi yap gittiğim yoldan gitme demiştim sana --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ıssız yerlerde çal Genişletmek için tıkla ... şöyle bi sorun var arabanın subw. patlarsa babam beni patlatır
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: umarım öyledir yarın yine aynı şeyle gelirsen bana benim dediğimi yap gittiğim yoldan gitme demiştim sana --------------- Ekleme --------------- şöyle bi sorun var arabanın subw. patlarsa babam beni patlatır Genişletmek için tıkla ... ya hatırlatma bana ya
halil09' Alıntı: umarım öyledir yarın yine aynı şeyle gelirsen bana benim dediğimi yap gittiğim yoldan gitme demiştim sana --------------- Ekleme --------------- şöyle bi sorun var arabanın subw. patlarsa babam beni patlatır Genişletmek için tıkla ... ya hatırlatma bana ya
Burak Üye halil09' Alıntı: şöyle bi sorun var arabanın subw. patlarsa babam beni patlatır Genişletmek için tıkla ... dayanır herhalde
halil09' Alıntı: şöyle bi sorun var arabanın subw. patlarsa babam beni patlatır Genişletmek için tıkla ... dayanır herhalde
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: ya hatırlatma bana ya Genişletmek için tıkla ... ağlama ağlama önündekilere bakmayı dene
Revengeful' Alıntı: ya hatırlatma bana ya Genişletmek için tıkla ... ağlama ağlama önündekilere bakmayı dene
Revengeful Emekli Yönetici ya sana sms atamıyorum ben.. atabilsem neden önümdekilere bakmadığımı açıklayacam neyse özelden atyıorum..
ya sana sms atamıyorum ben.. atabilsem neden önümdekilere bakmadığımı açıklayacam neyse özelden atyıorum..
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: dayanır herhalde Genişletmek için tıkla ... umarım o dayanırsa bennim kulaklar dayanmıyo yaşlandık artık bi yerden sonra kafada kaldırmıyo
!!Burak!!' Alıntı: dayanır herhalde Genişletmek için tıkla ... umarım o dayanırsa bennim kulaklar dayanmıyo yaşlandık artık bi yerden sonra kafada kaldırmıyo
Burak Üye halil09' Alıntı: umarım o dayanırsa bennim kulaklar dayanmıyo yaşlandık artık bi yerden sonra kafada kaldırmıyo Genişletmek için tıkla ... ne yaşlanması yahu daha genciz
halil09' Alıntı: umarım o dayanırsa bennim kulaklar dayanmıyo yaşlandık artık bi yerden sonra kafada kaldırmıyo Genişletmek için tıkla ... ne yaşlanması yahu daha genciz
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: ne yaşlanması yahu daha genciz Genişletmek için tıkla ... dante gibi çeyreğindeyiz ömrüm
!!Burak!!' Alıntı: ne yaşlanması yahu daha genciz Genişletmek için tıkla ... dante gibi çeyreğindeyiz ömrüm
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: 2 gün sonra rütbeden kurtuluyorumm Genişletmek için tıkla ... yeni ayın üyesi kim olacak acaba
Revengeful' Alıntı: 2 gün sonra rütbeden kurtuluyorumm Genişletmek için tıkla ... yeni ayın üyesi kim olacak acaba
Burak Üye yeni ayın üyesi kim olcak tahmin edebiliyorum --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: dante gibi çeyreğindeyiz ömrüm Genişletmek için tıkla ...
yeni ayın üyesi kim olcak tahmin edebiliyorum --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: dante gibi çeyreğindeyiz ömrüm Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: neyse ben çıkıyorum. bi derdiniz olursa sms den ulaşın kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... Ulaşamıyomki --------------- Ekleme --------------- herkese atabiliyorum bi tek sana atamıyorum
halil09' Alıntı: neyse ben çıkıyorum. bi derdiniz olursa sms den ulaşın kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... Ulaşamıyomki --------------- Ekleme --------------- herkese atabiliyorum bi tek sana atamıyorum