:pro: :pro:
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Bilgisayar geldi uzun geceler başladı ha xd Genişletmek için tıkla ... aynen
haltie Üye minoo' Alıntı: ben vay be anlamında vay dedim cicim Genişletmek için tıkla ... harbi mi cicim ne demek ALpeRenBuGRa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... büyük kartal hoşgeldin abi. yasmi hoşgeldin.
minoo' Alıntı: ben vay be anlamında vay dedim cicim Genişletmek için tıkla ... harbi mi cicim ne demek ALpeRenBuGRa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... büyük kartal hoşgeldin abi. yasmi hoşgeldin.
haltie Üye iyiyim siz nasılsınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şarkıya bak ya eleman söylüyor
Yasminozz Üye Süperden biraz iyiyim... evet güzel şarkı and güzel yorum... (biz de ingilizce bişi katalım cümlemize )
Süperden biraz iyiyim... evet güzel şarkı and güzel yorum... (biz de ingilizce bişi katalım cümlemize )
haltie Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız karşılama şarkımız olsun abi ne marşmış be bütün tribünlerde söylüyorlar millet çaldı yine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız karşılama şarkımız olsun abi ne marşmış be bütün tribünlerde söylüyorlar millet çaldı yine