selam hosgeldin burak:naughty:
Mert Üye PhyscoDevil' Alıntı: bar mar yok ama pavyon var oradaki kızlar bizim karsı apartmanda oturuolar istersen ilk ordan baslayalm Genişletmek için tıkla ... Afyonun tam olarak neresinde oturuyordun
PhyscoDevil' Alıntı: bar mar yok ama pavyon var oradaki kızlar bizim karsı apartmanda oturuolar istersen ilk ordan baslayalm Genişletmek için tıkla ... Afyonun tam olarak neresinde oturuyordun
PhyscoDevil Üye Mert' Alıntı: Afyonun tam olarak neresinde oturuyordun Genişletmek için tıkla ... noldu ki
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: bar mar yok ama pavyon var oradaki kızlar bizim karsı apartmanda oturuolar istersen ilk ordan baslayalm Genişletmek için tıkla ... yok almayayım ben hovardalık sevmem.
PhyscoDevil' Alıntı: bar mar yok ama pavyon var oradaki kızlar bizim karsı apartmanda oturuolar istersen ilk ordan baslayalm Genişletmek için tıkla ... yok almayayım ben hovardalık sevmem.
Mert Üye PhyscoDevil' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ... Karşınızdaki apartmanın karşısında ev tutacam büyüdüğümde
PhyscoDevil' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ... Karşınızdaki apartmanın karşısında ev tutacam büyüdüğümde
Perfect! Üye Mert' Alıntı: Afyonun tam olarak neresinde oturuyordun Genişletmek için tıkla ... PhyscoDevil' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ...
Mert' Alıntı: Afyonun tam olarak neresinde oturuyordun Genişletmek için tıkla ... PhyscoDevil' Alıntı: noldu ki Genişletmek için tıkla ...
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: yok almayayım ben hovardalık sevmem. Genişletmek için tıkla ... motorun benzin deposu kurudu ya benzinsizlikten
halil09' Alıntı: yok almayayım ben hovardalık sevmem. Genişletmek için tıkla ... motorun benzin deposu kurudu ya benzinsizlikten
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: hosbulduk yinemi pavyon Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yok öyle bişey
PhyscoDevil Üye Mert' Alıntı: Karşınızdaki apartmanın karşısında ev tutacam büyüdüğümde Genişletmek için tıkla ... tüm üniversiteliler falan orda gel merkezdeyim
Mert' Alıntı: Karşınızdaki apartmanın karşısında ev tutacam büyüdüğümde Genişletmek için tıkla ... tüm üniversiteliler falan orda gel merkezdeyim
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: motorun benzin deposu kurudu ya benzinsizlikten Genişletmek için tıkla ... hergün 1 tl kenera koy haftasonu gezersin
PhyscoDevil' Alıntı: motorun benzin deposu kurudu ya benzinsizlikten Genişletmek için tıkla ... hergün 1 tl kenera koy haftasonu gezersin
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin yok öyle bişey Genişletmek için tıkla ... yok la ne isim olur pavyonda bar olsaydi giderdimde pavyon neymis
halil09' Alıntı: hoşgeldin yok öyle bişey Genişletmek için tıkla ... yok la ne isim olur pavyonda bar olsaydi giderdimde pavyon neymis
Burak Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin yok öyle bişey Genişletmek için tıkla ... hosbulduk valla ali banada dedi 5 lira benzin at pavyona gidek diye
halil09' Alıntı: hoşgeldin yok öyle bişey Genişletmek için tıkla ... hosbulduk valla ali banada dedi 5 lira benzin at pavyona gidek diye
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: hergün 1 tl kenera koy haftasonu gezersin Genişletmek için tıkla ... koyabilsem onu ah --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... görüsürz halil ee burak kim koyarsa onla gideriz artik
halil09' Alıntı: hergün 1 tl kenera koy haftasonu gezersin Genişletmek için tıkla ... koyabilsem onu ah --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... görüsürz halil ee burak kim koyarsa onla gideriz artik
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: iyi geceler halil. yok valla ali pavyondan uzak duralım Genişletmek için tıkla ... yok ya isim olmaz pavyonda faln --------------- Ekleme --------------- hadi bende kacar yarın uzun bi gün olacak
!!Burak!!' Alıntı: iyi geceler halil. yok valla ali pavyondan uzak duralım Genişletmek için tıkla ... yok ya isim olmaz pavyonda faln --------------- Ekleme --------------- hadi bende kacar yarın uzun bi gün olacak
Mert Üye iyi geceler. --------------- Ekleme --------------- Herkes kaçıvedi. Ben kaçıyorum İyi geceleer