hoşgeldin abi nasılsın?
Love Prince Üye PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ali iyiyim sen nasılsın?
PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ali iyiyim sen nasılsın?
Love Prince Üye PhyscoDevil' Alıntı: iyiyim kontörü yükledim daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... hadi gözünaydın güle güle harca
PhyscoDevil' Alıntı: iyiyim kontörü yükledim daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... hadi gözünaydın güle güle harca
PhyscoDevil Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Iyiym dün de ben açtım çok bereketliyim Genişletmek için tıkla ... bende cok iyiyim nadide abla saol --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: hadi gözünaydın güle güle harca Genişletmek için tıkla ... bu ilk parttı 5 tl lik yükledim mesaj 9 tl 2.partiyi ypacam kısa zamanda
-YARINIYOK-' Alıntı: Iyiym dün de ben açtım çok bereketliyim Genişletmek için tıkla ... bende cok iyiyim nadide abla saol --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: hadi gözünaydın güle güle harca Genişletmek için tıkla ... bu ilk parttı 5 tl lik yükledim mesaj 9 tl 2.partiyi ypacam kısa zamanda
Love Prince Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Iyiym dün de ben açtım çok bereketliyim Genişletmek için tıkla ... evet bereketlisin ee nasıl gidiyo işler
-YARINIYOK-' Alıntı: Iyiym dün de ben açtım çok bereketliyim Genişletmek için tıkla ... evet bereketlisin ee nasıl gidiyo işler
Love Prince Üye PhyscoDevil' Alıntı: bu ilk parttı 5 tl lik yükledim mesaj 9 tl 2.partiyi ypacam kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... inşallah sen aveaya mesaj yapıcan demi turkcelde 7.8 tl 10000 sms
PhyscoDevil' Alıntı: bu ilk parttı 5 tl lik yükledim mesaj 9 tl 2.partiyi ypacam kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... inşallah sen aveaya mesaj yapıcan demi turkcelde 7.8 tl 10000 sms
PhyscoDevil Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ali ben sana küsüm Genişletmek için tıkla ... barısalım hadi büyüklük sende kalsın --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: inşallah sen aveaya mesaj yapıcan demi turkcelde 7.8 tl 10000 sms Genişletmek için tıkla ... avea ezik ya 9 tl e 11000 sms ne ki?
-YARINIYOK-' Alıntı: Ali ben sana küsüm Genişletmek için tıkla ... barısalım hadi büyüklük sende kalsın --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: inşallah sen aveaya mesaj yapıcan demi turkcelde 7.8 tl 10000 sms Genişletmek için tıkla ... avea ezik ya 9 tl e 11000 sms ne ki?
Love Prince Üye PhyscoDevil' Alıntı: avea ezik ya 9 tl e 11000 sms ne ki? Genişletmek için tıkla ... turkcele her yöne 5000sms yapıyom 10 tl
PhyscoDevil' Alıntı: avea ezik ya 9 tl e 11000 sms ne ki? Genişletmek için tıkla ... turkcele her yöne 5000sms yapıyom 10 tl
PhyscoDevil Üye Love Prince' Alıntı: bana yetiyor Genişletmek için tıkla ... iimis nadide abla sende konus biraz
PhyscoDevil Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Olmaz ali iyiym hüseyin Genişletmek için tıkla ... küsmeyeydin iyiydi
Love Prince Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Olmaz ali iyiym hüseyin Genişletmek için tıkla ... ne güzel hep böyle iyi ol
PhyscoDevil Üye Love Prince' Alıntı: ne güzel hep böyle iyi ol Genişletmek için tıkla ... banada küstüde neden küstü bilmiorm --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: Iyi bari büyüklük bende kalsın Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ablcm
Love Prince' Alıntı: ne güzel hep böyle iyi ol Genişletmek için tıkla ... banada küstüde neden küstü bilmiorm --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: Iyi bari büyüklük bende kalsın Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ablcm