tekrardan ben geldım :D
kol@j Üye endometozon' Alıntı: tekrardan ben geldım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin bacım vallahi zamanın da gittin zamanın da geldin ... neredeyse kangövdeyi götürüyordu burada.
endometozon' Alıntı: tekrardan ben geldım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin bacım vallahi zamanın da gittin zamanın da geldin ... neredeyse kangövdeyi götürüyordu burada.
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: tekrardan hosgeldin abla Genişletmek için tıkla ... hosbuldum kardesım --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: hoş geldin bacım vallahi zamanın da gittin zamanın da geldin ... neredeyse kangövdeyi götürüyordu burada. Genişletmek için tıkla ... evet abı ya kımdı kendını bılmez ortalıgı bırbırıne kattı neyse banlandı da bız bıze kaldık
!!Burak!!' Alıntı: tekrardan hosgeldin abla Genişletmek için tıkla ... hosbuldum kardesım --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: hoş geldin bacım vallahi zamanın da gittin zamanın da geldin ... neredeyse kangövdeyi götürüyordu burada. Genişletmek için tıkla ... evet abı ya kımdı kendını bılmez ortalıgı bırbırıne kattı neyse banlandı da bız bıze kaldık
endometozon Üye Mocojojo' Alıntı: Hosbuldk ablam nasıl gdio nbet Genişletmek için tıkla ... sakın gecıyor muzık dınlıyorum burda takılıyorum vakıt gecıyor
Mocojojo' Alıntı: Hosbuldk ablam nasıl gdio nbet Genişletmek için tıkla ... sakın gecıyor muzık dınlıyorum burda takılıyorum vakıt gecıyor
kol@j Üye endometozon' Alıntı: hosbuldum kardesım --------------- Ekleme --------------- evet abı ya kımdı kendını bılmez ortalıgı bırbırıne kattı neyse banlandı da bız bıze kaldık Genişletmek için tıkla ... adam buranın da yabancısı değilmiş... fantazi yapmaya mı geliyo... banlanma fantazisi... Mocojojo' Alıntı: ooo ben gelmisim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş...
endometozon' Alıntı: hosbuldum kardesım --------------- Ekleme --------------- evet abı ya kımdı kendını bılmez ortalıgı bırbırıne kattı neyse banlandı da bız bıze kaldık Genişletmek için tıkla ... adam buranın da yabancısı değilmiş... fantazi yapmaya mı geliyo... banlanma fantazisi... Mocojojo' Alıntı: ooo ben gelmisim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş...
Toffee Üye Oh keyfe bak Kolay gelsin dicektimde isin zor tarafi yok hayrdir burak.ı kim banlatmak istiyor
Burak Üye ben çıkıyorum.herkese iyi geceler.yarın görüşmek üzere.halit abiye selam söyleyin. yarın girdiğimde inş.banlanmış olmam ya --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: Oh keyfe bak Kolay gelsin dicektimde isin zor tarafi yok hayrdir burak.ı kim banlatmak istiyor Genişletmek için tıkla ...
ben çıkıyorum.herkese iyi geceler.yarın görüşmek üzere.halit abiye selam söyleyin. yarın girdiğimde inş.banlanmış olmam ya --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: Oh keyfe bak Kolay gelsin dicektimde isin zor tarafi yok hayrdir burak.ı kim banlatmak istiyor Genişletmek için tıkla ...
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum.herkese iyi geceler.yarın görüşmek üzere.halit abiye selam söyleyin. yarın girdiğimde inş.banlanmış olmam ya --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler tatlı ruyalar gelırse slmnı soylerım --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: Oh keyfe bak Kolay gelsin dicektimde isin zor tarafi yok hayrdir burak.ı kim banlatmak istiyor Genişletmek için tıkla ... 100 tane hastanın dosyasını kapattım kolay degıl hıııııııh
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum.herkese iyi geceler.yarın görüşmek üzere.halit abiye selam söyleyin. yarın girdiğimde inş.banlanmış olmam ya --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler tatlı ruyalar gelırse slmnı soylerım --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: Oh keyfe bak Kolay gelsin dicektimde isin zor tarafi yok hayrdir burak.ı kim banlatmak istiyor Genişletmek için tıkla ... 100 tane hastanın dosyasını kapattım kolay degıl hıııııııh
Toffee Üye Gozlerim cok acio bgn pc ve ceple fazla ugrastm azck drs yaptm kesin o byle yapti gzlerimi nyse dmek istyorum ki ben ckıyorum
Gozlerim cok acio bgn pc ve ceple fazla ugrastm azck drs yaptm kesin o byle yapti gzlerimi nyse dmek istyorum ki ben ckıyorum
endometozon Üye Mocojojo' Alıntı: Gozlerim cok acio bgn pc ve ceple fazla ugrastm azck drs yaptm kesin o byle yapti gzlerimi nyse dmek istyorum ki ben ckıyorum Genişletmek için tıkla ... benı yalnız mı bırakıyorsun
Mocojojo' Alıntı: Gozlerim cok acio bgn pc ve ceple fazla ugrastm azck drs yaptm kesin o byle yapti gzlerimi nyse dmek istyorum ki ben ckıyorum Genişletmek için tıkla ... benı yalnız mı bırakıyorsun