Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
burdaki herkes mahsum bi biz miyiz suçlu birinizde açıklama yüreği var mı?

Olmaz mı bilader, ayıp ettin!

Uyarıyı konuda futbol muhabbeti yaptığınız için değil, Galatasaray taraftarlarını rencide edebilecek 6S ifadesini mesajınızda kullandığınız için aldınız. Tartıştığınız diğer üyeler mesajlarında herhangi bir takım taraftarını rencide edecek ifadeler kullanmadıkları için uyarı almadılar.

Kollama meselesine gelirsek, kollanacak bir tarafınız yok. Kabul ettiğiniz forum kurallarında ( ki buna futbol bölümü kuralları dahildir ) hiçbir takımı ve taraftarını rencide edemeyeceğiniz yazıyordu. Tabii siz okumadan geçtiğiniz için, kollanacak bir tarafınız yok maalesef!

Konu 5 dakika kapalı kalacak. Yüreğimizi sorgulayanlar görsün diye hani...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu yoruma açık. İyi forumlar.

Revengeful

Emekli Yönetici
evet Nerdee kalmıştık :islik
:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Olmaz mı bilader, ayıp ettin!

Uyarıyı konuda futbol muhabbeti yaptığınız için değil, Galatasaray taraftarlarını rencide edebilecek 6S ifadesini mesajınızda kullandığınız için aldınız. Tartıştığınız diğer üyeler mesajlarında herhangi bir takım taraftarını rencide edecek ifadeler kullanmadıkları için uyarı almadılar.

Kollama meselesine gelirsek, kollanacak bir tarafınız yok. Kabul ettiğiniz forum kurallarında ( ki buna futbol bölümü kuralları dahildir ) hiçbir takımı ve taraftarını rencide edemeyeceğiniz yazıyordu. Tabii siz okumadan geçtiğiniz için, kollanacak bir tarafınız yok maalesef!

Konu 5 dakika kapalı kalacak. Yüreğimizi sorgulayanlar görsün diye hani...

iyi güzel anlatmışsın fenerlilere çok yükleniyorlar lafı da bana dokundu(eminim ki konuda olan diğer fenerbahçe taraftarlarına da dokunmuştur) bende rencide oldum benim hakkımı kim koruyacak sen yönetici olarak korumuyorsan?

bu arada ben suçsuzum demiyorum ceza almam gerekiyor elbette bunu da belirteyim

Burak

Üye
halit abi özliycem seni :ağlarım:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
iyi güzel anlatmışsın fenerlilere çok yükleniyorlar lafı da bana dokundu(eminim ki konuda olan diğer fenerbahçe taraftarlarına da dokunmuştur) bende rencide oldum benim hakkımı kim koruyacak sen yönetici olarak korumuyorsan?

bu arada ben suçsuzum demiyorum ceza almam gerekiyor elbette bunu da belirteyim

KatıLıyoRum :oke:

greenmile

greenmile

Üye
neyse kapatalım burası türkiye diyip geçelim :)

murat147852369

Üye
:polis::polis:

haltie

haltie

Üye
arkadaşlar varsa rahatsız olduğunuz mesaj şikayet edin bence ve bu konu kapansın kimse burda bunu konuşmak istemiyor:)

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:pro: :pro: :pro:

Üst Alt