hoşgeldin naber :D iyiyim hatta süperim :D sen nasılsın
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim hatta süperim sen nasılsın
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Azrail boşa geldi,canan aldı canımı.. Genişletmek için tıkla ... ne oldu yine --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: evet. halil hosgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın
minoo' Alıntı: Azrail boşa geldi,canan aldı canımı.. Genişletmek için tıkla ... ne oldu yine --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: evet. halil hosgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın
Love Prince Üye halil09' Alıntı: iyiyim hatta süperim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum hayrola ne oldu bu kadar mutlusun
halil09' Alıntı: iyiyim hatta süperim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum hayrola ne oldu bu kadar mutlusun
minoo Üye halil09' Alıntı: hoşbuldum süper bi gün geçirdim uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim iyi oldu Genişletmek için tıkla ... e nihayet çık artık bunalımlarından --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ne oldu yine Genişletmek için tıkla ... bir şey olmadı
halil09' Alıntı: hoşbuldum süper bi gün geçirdim uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim iyi oldu Genişletmek için tıkla ... e nihayet çık artık bunalımlarından --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ne oldu yine Genişletmek için tıkla ... bir şey olmadı
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum hayrola ne oldu bu kadar mutlusun Genişletmek için tıkla ... çok sevdiğim 2 arkadaşımla bi gün geçirdim uzun aradan sonra mutlu olmama yetiyoda artıyo herkes üni.ye gittiğinden uzun zaman geçmişti
Love Prince' Alıntı: sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum hayrola ne oldu bu kadar mutlusun Genişletmek için tıkla ... çok sevdiğim 2 arkadaşımla bi gün geçirdim uzun aradan sonra mutlu olmama yetiyoda artıyo herkes üni.ye gittiğinden uzun zaman geçmişti
Burak Üye halil09' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ? --------------- Ekleme --------------- maç 0-0 bitti
halil09' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ? --------------- Ekleme --------------- maç 0-0 bitti
Perfect! Üye minoo' Alıntı: e nihayet çık artık bunalımlarından --------------- Ekleme --------------- bir şey olmadı Genişletmek için tıkla ... çıkarım yakında ama şuanda çok mutluyum onları görmeyeli çok olmuştu onda benle aynı durumda kafa dengi insan bulamamış bi merhaba anca diyo ...
minoo' Alıntı: e nihayet çık artık bunalımlarından --------------- Ekleme --------------- bir şey olmadı Genişletmek için tıkla ... çıkarım yakında ama şuanda çok mutluyum onları görmeyeli çok olmuştu onda benle aynı durumda kafa dengi insan bulamamış bi merhaba anca diyo ...
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: pınarr0-0 bıttı Genişletmek için tıkla ... bebeğm ben sabahtan beri ne diyorum biliyorum bu işi ya
Tuba_erva' Alıntı: pınarr0-0 bıttı Genişletmek için tıkla ... bebeğm ben sabahtan beri ne diyorum biliyorum bu işi ya
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: iyiyim sen nasılsın ? --------------- Ekleme --------------- maç 0-0 bitti Genişletmek için tıkla ... süperim
!!Burak!!' Alıntı: iyiyim sen nasılsın ? --------------- Ekleme --------------- maç 0-0 bitti Genişletmek için tıkla ... süperim
Tuba.Erva Üye gece makara var desene minoo' Alıntı: bebeğm ben sabahtan beri ne diyorum biliyorum bu işi ya Genişletmek için tıkla ...
gece makara var desene minoo' Alıntı: bebeğm ben sabahtan beri ne diyorum biliyorum bu işi ya Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: kaçsammı Genişletmek için tıkla ... karpuz keseydik --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar bı daha mac tahmini yapma ! Genişletmek için tıkla ... ya bırak yenilmedik ya buna şükür 1 puan 1 puandır
Love Prince' Alıntı: kaçsammı Genişletmek için tıkla ... karpuz keseydik --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar bı daha mac tahmini yapma ! Genişletmek için tıkla ... ya bırak yenilmedik ya buna şükür 1 puan 1 puandır