Uyuyamıyorum :@ Benim uyumama daha en az 6 saat var :ehe
arslansem Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... Benim uyumama daha en az 6 saat var
PhyscoDevil Üye arslansem' Alıntı: Arada gönder Burak öğrenciyiz be Genişletmek için tıkla ... sıranı bekle
PhyscoDevil Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sabah erken kalkacağım uyumam lazım Genişletmek için tıkla ... tak kulaklıgı uyu
-YARINIYOK-' Alıntı: Sabah erken kalkacağım uyumam lazım Genişletmek için tıkla ... tak kulaklıgı uyu
Burak Üye canınız saolsunda ; okulun masrafı çok oluyor. ona gidiyor para.yol parasıdır ıvır zıvır derken bir bakıyorum para bitmiş.
canınız saolsunda ; okulun masrafı çok oluyor. ona gidiyor para.yol parasıdır ıvır zıvır derken bir bakıyorum para bitmiş.
Mert Üye Sandalye üzerinde canlı organizmasının alabileceği en tuhaf halleri alırkken yanlışlıkla PC yi açma tuşuna bastım ve kapandı. Şimdi tekrar burdayım
Sandalye üzerinde canlı organizmasının alabileceği en tuhaf halleri alırkken yanlışlıkla PC yi açma tuşuna bastım ve kapandı. Şimdi tekrar burdayım
Toffee Üye PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum yarın geziyorum sonunda
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: canınız saolsunda ; okulun masrafı çok oluyor. ona gidiyor para.yol parasıdır ıvır zıvır derken bir bakıyorum para bitmiş. Genişletmek için tıkla ... biter tabi ya büyüdükce masraflar iyice artıyor.En azından sigarayı bıraktık ya yoksa hic para olmazdı cebmde
!!Burak!!' Alıntı: canınız saolsunda ; okulun masrafı çok oluyor. ona gidiyor para.yol parasıdır ıvır zıvır derken bir bakıyorum para bitmiş. Genişletmek için tıkla ... biter tabi ya büyüdükce masraflar iyice artıyor.En azından sigarayı bıraktık ya yoksa hic para olmazdı cebmde
arslansem Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Semih sen zaten akşamcısın Genişletmek için tıkla ... İşte daha akşam olmadı bana göre.Düşün artık geceyi
-YARINIYOK-' Alıntı: Semih sen zaten akşamcısın Genişletmek için tıkla ... İşte daha akşam olmadı bana göre.Düşün artık geceyi
Mert Üye arslansem' Alıntı: İşte daha akşam olmadı bana göre.Düşün artık geceyi Genişletmek için tıkla ... Biz gündüzü yaşarken sen geceyi yaşıyorsun
arslansem' Alıntı: İşte daha akşam olmadı bana göre.Düşün artık geceyi Genişletmek için tıkla ... Biz gündüzü yaşarken sen geceyi yaşıyorsun
PhyscoDevil Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Müzik dinlerken hayatta uyuyamam Genişletmek için tıkla ... neden ki ya rock sarkılarda bile uykum gelir hemen Mocojojo' Alıntı: hoşbuldum yarın geziyorum sonunda Genişletmek için tıkla ... hayata bir kere geliyosun bu yasta gez nereyi gezebiliyorsan ilerde mümkün olmaz belki --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Biz gündüzü yaşarken sen geceyi yaşıyorsun Genişletmek için tıkla ... adam üniversiteli(galiba)ben üni okusam dısarıdan eve girmem
-YARINIYOK-' Alıntı: Müzik dinlerken hayatta uyuyamam Genişletmek için tıkla ... neden ki ya rock sarkılarda bile uykum gelir hemen Mocojojo' Alıntı: hoşbuldum yarın geziyorum sonunda Genişletmek için tıkla ... hayata bir kere geliyosun bu yasta gez nereyi gezebiliyorsan ilerde mümkün olmaz belki --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Biz gündüzü yaşarken sen geceyi yaşıyorsun Genişletmek için tıkla ... adam üniversiteli(galiba)ben üni okusam dısarıdan eve girmem