Mert
Üye
İddaa dilinde konuşma yahu.. Anlamıyorum/z.

İddaa dilinde konuşma yahu.. Anlamıyorum/z.

aslında ii bi yönden hep askım canm cicim sıkıo insanı dogru değilmi?Değişik bir sevgi anlayışı sizde ki de ali
hakediyorum aslında ben ya yazın 1200 tl para kazandım 2 hafta izmirde 550 tl harcadım![]()

İddaa dilinde konuşma yahu.. Anlamıyorum/z.![]()

valla simdi züürt züürt takılıorum babanın cebindende asırmak istemiyorm nasıl gececek onu da bilmiormelime para geçince harcıyorum.sonrada diyorum keske harcamasaydım![]()

Semih ya insan verdiği selamı geri alır mı hiç sendeki de iş olsun![]()
tolga çevik 
bizde tasıyorduk zamanında ama kız olunca hayatında para tasıma lüksümüz olmuoCüzdanın en köşesinde 4 parçaya katlanmış 20 TL taşırım ben.
Ama harcamaya yeltenmem. Ne olur ne olmaz.
Ortada duran 1 likler için aynı şey söz konusu değil![]()

kontorümde bitti mesajım bugün bitiyor para yok pffmeb bursum var 25 gün gecikti daha vermediler o gelse rahatlıcamda

kara kara düsünüyorum nasıl alacam die offfBenim de bugün mesajım bitiyor ne tesadüf![]()
Sağol bende iyiyim.Hoşbuldum mert iyiym sen nasılsn?Sagolasın nadide bende iyiyim. .cepten giriyorum kaçırdım yazdıklarınızı
İçimden bi ses Gs yenecek diyor ama hadi bakalım. Bunu neye dayanarak söylüyorum:Fener farklı yener diyorum![]()

Cüzdanın en köşesinde 4 parçaya katlanmış 20 TL taşırım ben.
Ama harcamaya yeltenmem. Ne olur ne olmaz.
Ortada duran 1 likler için aynı şey söz konusu değil![]()

kara kara düsünüyorum nasıl alacam die offf
meb bursu derken ne alıyorsun sen 
Ne tesadüf benim mesaj hakkım bitmiyor![]()
zaten 5500 e gelmistimvalla simdi züürt züürt takılıorum babanın cebindende asırmak istemiyorm nasıl gececek onu da bilmiorm![]()