iyi sabahlar herkese :bye2:
kol@j Üye arslansem' Alıntı: Sabah namazı için ezanın okunmasını beklemeye gerek yok.Vaktin girmesi yeterli Genişletmek için tıkla ... mesele de o... okunacak ezanın vakti de girmedi...
arslansem' Alıntı: Sabah namazı için ezanın okunmasını beklemeye gerek yok.Vaktin girmesi yeterli Genişletmek için tıkla ... mesele de o... okunacak ezanın vakti de girmedi...
arslansem Üye Hoşgördük pino --------------- Ekleme --------------- Sakarya 5:43 yazıyor.Ülkeye yeni yeni giriyor vakit demek ki
Hoşgördük pino --------------- Ekleme --------------- Sakarya 5:43 yazıyor.Ülkeye yeni yeni giriyor vakit demek ki
arslansem Üye minoo' Alıntı: adim gibi biliyodum pino diceni Genişletmek için tıkla ... Adın pino çünkü
kol@j Üye arslansem' Alıntı: Adın pino çünkü Genişletmek için tıkla ... ya hu kızın günü umduğu gibi değil... şaka kaldıracak durumu yok... belki dikkat etmez diye uyarmadım bile olan oldu... özür dilesen de durumu düzeltsen...
arslansem' Alıntı: Adın pino çünkü Genişletmek için tıkla ... ya hu kızın günü umduğu gibi değil... şaka kaldıracak durumu yok... belki dikkat etmez diye uyarmadım bile olan oldu... özür dilesen de durumu düzeltsen...
kol@j Üye h@lit' Alıntı: iyi sabahlar hasan hoşgeldin buyur abi öp Genişletmek için tıkla ... ay ne şeker (benim gibi) 90+ kg... çok tatlı ya
h@lit' Alıntı: iyi sabahlar hasan hoşgeldin buyur abi öp Genişletmek için tıkla ... ay ne şeker (benim gibi) 90+ kg... çok tatlı ya
kol@j Üye h@lit' Alıntı: evet çıkıyorum pınar görüşürüz cümleten Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin...
h@lit' Alıntı: evet çıkıyorum pınar görüşürüz cümleten Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin...
minoo Üye Mustafa abi sen yanlis anladin beni sanirim ben hic bir seye alinmadimki gayet de saka kaldirdigimi dusunuyorum
Mustafa abi sen yanlis anladin beni sanirim ben hic bir seye alinmadimki gayet de saka kaldirdigimi dusunuyorum
kol@j Üye neyse sizi yalnız bırakayım... rahat rahat atışın... kolay gelisn.. Allah rahatlık versin...
minoo Üye arslansem' Alıntı: O alışık boşver Genişletmek için tıkla ... zenco --------------- Ekleme --------------- iyi geceler abi
arslansem' Alıntı: O alışık boşver Genişletmek için tıkla ... zenco --------------- Ekleme --------------- iyi geceler abi
minoo Üye gunaydin..gorusmk uzere abi. --------------- Ekleme --------------- anaam Arda mi Telefondan kucucuk gorunuyo Arda'dan cok farkli biri gibi
gunaydin..gorusmk uzere abi. --------------- Ekleme --------------- anaam Arda mi Telefondan kucucuk gorunuyo Arda'dan cok farkli biri gibi