YouTube - FARKINDAMISIN - BEDİRHAN GÖKÇE :ağlarım::ağlarım:
Burak Üye yarın okul var. iyiki yarın öğlenciyim. --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: hoşbuldum iyi sayılırım sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim
yarın okul var. iyiki yarın öğlenciyim. --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: hoşbuldum iyi sayılırım sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: Hoşgeldin Halil ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun
sahra25' Alıntı: Hoşgeldin Halil ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun Genişletmek için tıkla ... bi sorun yoktur inşaallah
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah zihin açıklığı versin iyi çalış derslerine
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah zihin açıklığı versin iyi çalış derslerine
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: bi sorun yoktur inşaallah Genişletmek için tıkla ... sorunmu değilmi çözemedim yada sorun yapmam gerekirmi bilmiyorum . buna karar verirsem daha iyi olcak... --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
sahra25' Alıntı: bi sorun yoktur inşaallah Genişletmek için tıkla ... sorunmu değilmi çözemedim yada sorun yapmam gerekirmi bilmiyorum . buna karar verirsem daha iyi olcak... --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Burak Üye sahra25' Alıntı: iyi geceler Allah zihin açıklığı versin iyi çalış derslerine Genişletmek için tıkla ... tamam
sahra25' Alıntı: iyi geceler Allah zihin açıklığı versin iyi çalış derslerine Genişletmek için tıkla ... tamam
Love Prince Üye halil09' Alıntı: hoşbuldum iyi sayılırım sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... idare eder sende ne var ne yok !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
halil09' Alıntı: hoşbuldum iyi sayılırım sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... idare eder sende ne var ne yok !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: idare eder sende ne var ne yok iyi geceler Genişletmek için tıkla ... pek bişey yok uyumuştum uyandım ve uyuyamıyorum
Love Prince' Alıntı: idare eder sende ne var ne yok iyi geceler Genişletmek için tıkla ... pek bişey yok uyumuştum uyandım ve uyuyamıyorum
Love Prince Üye halil09' Alıntı: pek bişey yok uyumuştum uyandım ve uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... uyku açılınca öyle oluyor
halil09' Alıntı: pek bişey yok uyumuştum uyandım ve uyuyamıyorum Genişletmek için tıkla ... uyku açılınca öyle oluyor
kol@j Üye herkese iyi geceler. sahra25' Alıntı: Hoşgeldin Halil ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ablamız gelmiş ama ben geciktim
herkese iyi geceler. sahra25' Alıntı: Hoşgeldin Halil ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ablamız gelmiş ama ben geciktim