telefondan giriyorum baglantida sorun var ya :(
Mert Üye rOcK4ever!' Alıntı: aynen pek iyi değilim bi kaç gündür sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Yarın beden eğitimi var
rOcK4ever!' Alıntı: aynen pek iyi değilim bi kaç gündür sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Yarın beden eğitimi var
Samsun55'' Üye !!Burak!!' Alıntı: aleyküm selam.ugrarmıydın sen buraya Genişletmek için tıkla ... bu akşam bi uğrayım dedim
!!Burak!!' Alıntı: aleyküm selam.ugrarmıydın sen buraya Genişletmek için tıkla ... bu akşam bi uğrayım dedim
PhyscoDevil Üye rOcK4ever!' Alıntı: en iyi kız çok konuşmayan kızdır,sen söyleyecen o dinleyecek Genişletmek için tıkla ... bu konuda cok iyiyim ben ya cok sinirli oldugum icin pek birşey diyemiyorlardı --------------- Ekleme --------------- sefaa55' Alıntı: Ali senin yaş kaç Genişletmek için tıkla ... 17(eger bensem)
rOcK4ever!' Alıntı: en iyi kız çok konuşmayan kızdır,sen söyleyecen o dinleyecek Genişletmek için tıkla ... bu konuda cok iyiyim ben ya cok sinirli oldugum icin pek birşey diyemiyorlardı --------------- Ekleme --------------- sefaa55' Alıntı: Ali senin yaş kaç Genişletmek için tıkla ... 17(eger bensem)
Burak Üye sefaa55' Alıntı: bu akşam bi uğrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın herzaman bekleriz
greenmile Üye minoo' Alıntı: telefondan giriyorum baglantida sorun var ya Genişletmek için tıkla ... evet bende de vodafone dan girince oluyor hep Mert' Alıntı: İyiyim. Yarın beden eğitimi var Genişletmek için tıkla ... vay şanslı çocuksun fenasın ha PhyscoDevil' Alıntı: bu konuda cok iyiyim ben ya cok sinirli oldugum icin pek birşey diyemiyorlardı Genişletmek için tıkla ... maçolukta bi tarz tabii
minoo' Alıntı: telefondan giriyorum baglantida sorun var ya Genişletmek için tıkla ... evet bende de vodafone dan girince oluyor hep Mert' Alıntı: İyiyim. Yarın beden eğitimi var Genişletmek için tıkla ... vay şanslı çocuksun fenasın ha PhyscoDevil' Alıntı: bu konuda cok iyiyim ben ya cok sinirli oldugum icin pek birşey diyemiyorlardı Genişletmek için tıkla ... maçolukta bi tarz tabii
Samsun55'' Üye Mert' Alıntı: Hoşgeldin Sefa. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk turp gibiyim sen nasılsın !!Burak!!' Alıntı: iyi yaptın herzaman bekleriz Genişletmek için tıkla ... Uğrarım arada PhyscoDevil' Alıntı: noldu ki? Genişletmek için tıkla ... bişey olmadı merak sadece
Mert' Alıntı: Hoşgeldin Sefa. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk turp gibiyim sen nasılsın !!Burak!!' Alıntı: iyi yaptın herzaman bekleriz Genişletmek için tıkla ... Uğrarım arada PhyscoDevil' Alıntı: noldu ki? Genişletmek için tıkla ... bişey olmadı merak sadece
PhyscoDevil Üye rOcK4ever!' Alıntı: maçolukta bi tarz tabii Genişletmek için tıkla ... macoluk değil benim ki yani biraz sinirli oldugum icin beni sinir edecek bişi demiyorlar
rOcK4ever!' Alıntı: maçolukta bi tarz tabii Genişletmek için tıkla ... macoluk değil benim ki yani biraz sinirli oldugum icin beni sinir edecek bişi demiyorlar
Mert Üye sefaa55' Alıntı: Hoşbulduk turp gibiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol bende iyiyim
greenmile Üye PhyscoDevil' Alıntı: macoluk değil benim ki yani biraz sinirli oldugum icin beni sinir edecek bişi demiyorlar Genişletmek için tıkla ... tamam işte buna sert erkek deniyor bizim gezegende
PhyscoDevil' Alıntı: macoluk değil benim ki yani biraz sinirli oldugum icin beni sinir edecek bişi demiyorlar Genişletmek için tıkla ... tamam işte buna sert erkek deniyor bizim gezegende
Burak Üye sefaa55' Alıntı: bugun baya kişi solladım online istatistiklerinde Genişletmek için tıkla ... mesajdada üst sıralara çık bak ben çıkmak istemiyorum üst sıralara ama kendi kendine çıkıyor
sefaa55' Alıntı: bugun baya kişi solladım online istatistiklerinde Genişletmek için tıkla ... mesajdada üst sıralara çık bak ben çıkmak istemiyorum üst sıralara ama kendi kendine çıkıyor