İyi geceleer hosgeldin naber :) amcalar napıyor :kop::kop::kop:
Perfect! Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: selamlar. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: İyi geceleer Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
Burak Şerbetçi' Alıntı: selamlar. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: İyi geceleer Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
loss_pain Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: selamlar. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: İyi geceleer Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz halil09' Alıntı: hoşgeldiniz hanımefendi Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum beyefendi
Burak Şerbetçi' Alıntı: selamlar. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: İyi geceleer Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz halil09' Alıntı: hoşgeldiniz hanımefendi Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum beyefendi
Mert Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: hosgeldin naber amcalar napıyor Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen nasılsın? He, bi hallerini hatrını sormak istermisin? --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk. Nasılsın loss_pain' Alıntı: Hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk. Nasılsın
Burak Şerbetçi' Alıntı: hosgeldin naber amcalar napıyor Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen nasılsın? He, bi hallerini hatrını sormak istermisin? --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk. Nasılsın loss_pain' Alıntı: Hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk. Nasılsın
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: Hoşbuldum beyefendi Genişletmek için tıkla ... nasılsınız bugün bakalım
Burak Üye hosbulduk Mert' Alıntı: İyiyim sen nasılsın? He, bi hallerini hatrını sormak istermisin? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağol. yok benden uzak gitsinler
hosbulduk Mert' Alıntı: İyiyim sen nasılsın? He, bi hallerini hatrını sormak istermisin? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağol. yok benden uzak gitsinler
minoo Üye Mert' Alıntı: Hoşgeldin Pınar abla Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım.. nabersiniz?
Mert Üye minoo' Alıntı: hoşbuldum canım.. nabersiniz? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz. Aslında yorgunluktan yürümeye dermanım yok Okul takımı antremanı 2:30 saat sürdü ve kafamın üstünde kuşlar uçuyor Sen nasılsın
minoo' Alıntı: hoşbuldum canım.. nabersiniz? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz. Aslında yorgunluktan yürümeye dermanım yok Okul takımı antremanı 2:30 saat sürdü ve kafamın üstünde kuşlar uçuyor Sen nasılsın
Mert Üye loss_pain' Alıntı: Abla mı Genişletmek için tıkla ... Aralarında koskoca 365 gün 6 saat var yani