:d:
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: O an duygularimi anlatıyordu xD Genişletmek için tıkla ... Baya kabarık duygular
PhyscoDevil Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Değişelim mi Elektronik sakat, risk var havya falan değiyor arada hoplatıyor Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum bilgisayarı nasıl görüyorsun ama derslere girdiinde zaman duruyor sanki.Ama zevkli dersde yok zaten
TuRkiShCowboy' Alıntı: Değişelim mi Elektronik sakat, risk var havya falan değiyor arada hoplatıyor Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum bilgisayarı nasıl görüyorsun ama derslere girdiinde zaman duruyor sanki.Ama zevkli dersde yok zaten
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: O an duygularimi anlatıyordu xD Genişletmek için tıkla ... o anki duygularını sorcam sana ben
Revengeful' Alıntı: O an duygularimi anlatıyordu xD Genişletmek için tıkla ... o anki duygularını sorcam sana ben
loss_pain Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gül sen gül Sen rahatsın tebii soru yok, sınav yok, hayat perfect
Burak Şerbetçi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gül sen gül Sen rahatsın tebii soru yok, sınav yok, hayat perfect
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: Gül sen gül Sen rahatsın tebii soru yok, sınav yok, hayat perfect Genişletmek için tıkla ... sende 'perfect' sin
loss_pain' Alıntı: Gül sen gül Sen rahatsın tebii soru yok, sınav yok, hayat perfect Genişletmek için tıkla ... sende 'perfect' sin
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: o anki duygularını sorcam sana ben Genişletmek için tıkla ... Barıştık zaten
loss_pain Üye halil09' Alıntı: sende 'perfect' sin Genişletmek için tıkla ... Sağol canım hepimiz öyleyiz
Burak Üye loss_pain' Alıntı: Gül sen gül Sen rahatsın tebii soru yok, sınav yok, hayat perfect Genişletmek için tıkla ... sınav kadar stresli staj var.en ufak hatanda puan kırıyorlar aylık rapor yolluyor iş yeri okula.''stajyerin bu ayki durumu'' gecen ay 65 aldım.bakalım bu ay napcaz
loss_pain' Alıntı: Gül sen gül Sen rahatsın tebii soru yok, sınav yok, hayat perfect Genişletmek için tıkla ... sınav kadar stresli staj var.en ufak hatanda puan kırıyorlar aylık rapor yolluyor iş yeri okula.''stajyerin bu ayki durumu'' gecen ay 65 aldım.bakalım bu ay napcaz
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: hoşgeldin ikiz Genişletmek için tıkla ... Değiştir değiştir xD