Hosgeldiniz (: sizli bizli konuşma lan :D:ehe
Burak Üye h@lit' Alıntı: aldınmu yetkiyi Genişletmek için tıkla ... Ata abiden istedim vermedi ozan abinin gruba davet yolladım alırsa vericekmiş
h@lit' Alıntı: aldınmu yetkiyi Genişletmek için tıkla ... Ata abiden istedim vermedi ozan abinin gruba davet yolladım alırsa vericekmiş
haltie Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: Ata abiden istedim vermedi ozan abinin gruba davet yolladım alırsa vericekmiş Genişletmek için tıkla ... olur olur dediklerimi yap minoo' Alıntı: canooo Genişletmek için tıkla ... minooooo halil09' Alıntı: iyi geceler tekrar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halil
Burak Şerbetçi' Alıntı: Ata abiden istedim vermedi ozan abinin gruba davet yolladım alırsa vericekmiş Genişletmek için tıkla ... olur olur dediklerimi yap minoo' Alıntı: canooo Genişletmek için tıkla ... minooooo halil09' Alıntı: iyi geceler tekrar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halil
Perfect! Üye h@lit' Alıntı: iyi geceler halil Genişletmek için tıkla ... nasılsınız --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: Ne Çabuk gece oldu ya daha demin Kahlvaltı Yapmıştım Genişletmek için tıkla ... öyle valla hoşgeldin abi
h@lit' Alıntı: iyi geceler halil Genişletmek için tıkla ... nasılsınız --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: Ne Çabuk gece oldu ya daha demin Kahlvaltı Yapmıştım Genişletmek için tıkla ... öyle valla hoşgeldin abi
tragedie Emekli Yönetici Hoşbuldum Halil sagolasın Nasıl gidiyor sanki benden Sonra pınar Yazdı gibi gördüm yok yok yazmamış yanlış görmüşüm
Hoşbuldum Halil sagolasın Nasıl gidiyor sanki benden Sonra pınar Yazdı gibi gördüm yok yok yazmamış yanlış görmüşüm
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: Hoşbuldum Halil sagolasın Nasıl gidiyor sanki benden Sonra pınar Yazdı gibi gördüm yok yok yazmamış yanlış görmüşüm Genişletmek için tıkla ... iyi abi sen nasılsın ?
İntifada' Alıntı: Hoşbuldum Halil sagolasın Nasıl gidiyor sanki benden Sonra pınar Yazdı gibi gördüm yok yok yazmamış yanlış görmüşüm Genişletmek için tıkla ... iyi abi sen nasılsın ?