kesin feyza yazmisTr :ehe
Toffee Üye Berkan (:' Alıntı: kesin feyza yazmisTr Genişletmek için tıkla ... yoo yaşanmış olay la bu
'Maxi Genç Üye Revengeful' Alıntı: Yengen Genişletmek için tıkla ... kimin yengesi konus bakaLim 2 şık var(mecburen Türkçe karakTer ) a- berkan b- yine berkan
Revengeful' Alıntı: Yengen Genişletmek için tıkla ... kimin yengesi konus bakaLim 2 şık var(mecburen Türkçe karakTer ) a- berkan b- yine berkan
Burak Üye a,b,b12 c,d,demir,magnezyum bende vitamin eksikliği varda.20 yasıma kadar kullanmak zorundayım bu i la ç ları
a,b,b12 c,d,demir,magnezyum bende vitamin eksikliği varda.20 yasıma kadar kullanmak zorundayım bu i la ç ları
Revengeful Emekli Yönetici Hangisini kullanıyorsun? Bende eksiklik yok fakat genede kullanıyorum bişeyler..
kol@j Üye Allah yirmi yaşından sonra başka ilaca muhtaç etmesin geçmiş olsun burak --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hangisini kullanıyorsun? Bende eksiklik yok fakat genede kullanıyorum bişeyler.. Genişletmek için tıkla ... doktor tavisyesi olmadan vitamin ilacı kullanılamsını pek tavsiye etmem... karaciğerde yağlanma gibi sorun yapabiliyormuş vitamin fazlalığı..
Allah yirmi yaşından sonra başka ilaca muhtaç etmesin geçmiş olsun burak --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hangisini kullanıyorsun? Bende eksiklik yok fakat genede kullanıyorum bişeyler.. Genişletmek için tıkla ... doktor tavisyesi olmadan vitamin ilacı kullanılamsını pek tavsiye etmem... karaciğerde yağlanma gibi sorun yapabiliyormuş vitamin fazlalığı..
Revengeful Emekli Yönetici Doktora sormuştum bır sorun olacağını söylemedi. Spor yaptıgım için lazım oluyor
TuMuBeMi Üye iyi geceler arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: a,b,b12 c,d,demir,magnezyum bende vitamin eksikliği varda.20 yasıma kadar kullanmak zorundayım bu i la ç ları Genişletmek için tıkla ... bu yaşta ilaç çok kullanma vücut alışırsa bi müddet sonra gereken etkiyi göstermez bol bol meyve ye pekmez iç ... faydasını görürsün bence ..
iyi geceler arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: a,b,b12 c,d,demir,magnezyum bende vitamin eksikliği varda.20 yasıma kadar kullanmak zorundayım bu i la ç ları Genişletmek için tıkla ... bu yaşta ilaç çok kullanma vücut alışırsa bi müddet sonra gereken etkiyi göstermez bol bol meyve ye pekmez iç ... faydasını görürsün bence ..
Burak Üye yokyok.herşey doktor kontrolunde ve onun verdiği öğün alma listesine göre gidiyor. --------------- Ekleme --------------- iyi geceler bu arada
yokyok.herşey doktor kontrolunde ve onun verdiği öğün alma listesine göre gidiyor. --------------- Ekleme --------------- iyi geceler bu arada
kol@j Üye TuMuBeMi' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar [/COLOR][/SIZE][/I][/B] Genişletmek için tıkla ... aşkım iyi geceler...
TuMuBeMi' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar [/COLOR][/SIZE][/I][/B] Genişletmek için tıkla ... aşkım iyi geceler...