Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

loss_pain

loss_pain

Üye
korkak seni:D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ben senden bile korkmuyorum gok gurultusu neyms xDD

loss_pain

loss_pain

Üye
senden bile derken:D o kadar sertmiyim:hmmm

Love Prince

Love Prince

Üye
:aha:

loss_pain

loss_pain

Üye
:ehe sen söyle hüseyin sert birimiyim ben:hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sna yazmya ble cekdgme gore :hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
cok uykum war.meleklerim ruyamda bekliolar ii gceler :)

5800 we operadan nefret ediorum :S

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkese iyi geceler

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hadi gececiler uyumak yok

:halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay3:

Love Prince

Love Prince

Üye
:halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2:

kol@j

kol@j

Üye
ankaralıyım ama bu tarz türkü yapıp "ankara havası" dediler ankara havasından soğudum...bu kadar mı gayri ciddi olur buiş...
hatta bunun orjinal videosunu da görmüştüm... hay görmez olaydım... üstelik türküyü okuyan da yakın köylüm...hay olmayaydım...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D hocam eğlence müziği bunlar yahu. Tepkiye gerek yok. Şarkı değil, söyleyende sanatçı değil. Bu eğlence müziği

kol@j

kol@j

Üye
:D hocam eğlence müziği bunlar yahu. Tepkiye gerek yok. Şarkı değil, söyleyende sanatçı değil. Bu eğlence müziği

ciddi ciddi şunu söyleyeyim ben de tanımlayamıyordu, hakkaten ankara havası değildi ama ne olduğunu da söyleyemiyordum... şimdi oldu... sağol...

ancak eğlenmek için bir bayanla erkeğin oyun sergilemekten daha ziyade halk oyunu tarzında garip guraba bir gösteri sergilemelerini çok yadırgamıştım...

galiba ondan tepkili davrandım...

Love Prince

Love Prince

Üye
ben kaçar herkese iyi geceler :bye2:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
O oyunların segilendiği yerler gazinolar. Gazinolara asosyal insanlar konsimatris(tam yazımını bilmiyorum) bayanlarla konuşup, bastırılmış duygularını tatmin etmek için giderler. E ülkemizde asosyal insan çok olduğu için, ve bu insanlarda genelde para olduğu için, gazino sahipleri bu adamları daha çok memnun edip, ceplerinden daha çok para alabilmek adına, bayanları sahneye çıkarıp oynatıyolar. O adamlarda ağızlarının suyu akınca, silmek için peçete alıyolar gazinodan ;) :D
Siz galiba böyle bir dansı izlediniz. Dans değil aslında striptiz bu.

Üst Alt