iyi geceler şimdiden
endometozon Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: iyi sayılır.senin günün nasıl geçti Genişletmek için tıkla ... bir kac işlerim vardı onları hallettım bıraz yorgunum sadece
Burak Şerbetçi' Alıntı: iyi sayılır.senin günün nasıl geçti Genişletmek için tıkla ... bir kac işlerim vardı onları hallettım bıraz yorgunum sadece
Burak Üye iyi geceler.nasılsın Halil --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: bir kac işlerim vardı onları hallettım bıraz yorgunum sadece Genişletmek için tıkla ... hmm
iyi geceler.nasılsın Halil --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: bir kac işlerim vardı onları hallettım bıraz yorgunum sadece Genişletmek için tıkla ... hmm
endometozon Üye halil09' Alıntı: iyi geceler şimdiden Genişletmek için tıkla ... halilcım kardesım nbr
endometozon Üye kolaj06' Alıntı: millet iyi geceler... dükkanda müşteri yok kahve ye geldim Genişletmek için tıkla ... hos geldınız
kolaj06' Alıntı: millet iyi geceler... dükkanda müşteri yok kahve ye geldim Genişletmek için tıkla ... hos geldınız
kol@j Üye endometozon' Alıntı: hos geldınız Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk bacım... yorum yapmama izin verdiğin için teşekkür ederimm...
endometozon' Alıntı: hos geldınız Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk bacım... yorum yapmama izin verdiğin için teşekkür ederimm...
kol@j Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: misafire çay ikram edilir benim bildigim. Genişletmek için tıkla ... gündüzden demlenen çay acımış olabilir...diye düşünülmüş galiba
Burak Şerbetçi' Alıntı: misafire çay ikram edilir benim bildigim. Genişletmek için tıkla ... gündüzden demlenen çay acımış olabilir...diye düşünülmüş galiba
endometozon Üye kolaj06' Alıntı: hoş bulduk bacım... yorum yapmama izin verdiğin için teşekkür ederimm... Genişletmek için tıkla ... rıca edrım ben ismiminde bir yorumunu yapmanızı rıca etsem kabul edermısınız --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: abiciğim hosgeldin.içersin artık bi demli çayımızdan Genişletmek için tıkla ... burakcım ablana cay yokmu
kolaj06' Alıntı: hoş bulduk bacım... yorum yapmama izin verdiğin için teşekkür ederimm... Genişletmek için tıkla ... rıca edrım ben ismiminde bir yorumunu yapmanızı rıca etsem kabul edermısınız --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: abiciğim hosgeldin.içersin artık bi demli çayımızdan Genişletmek için tıkla ... burakcım ablana cay yokmu
kol@j Üye endometozon' Alıntı: rıca edrım ben ismiminde bir yorumunu yapmanızı rıca etsem kabul edermısınız --------------- Ekleme --------------- burakcım ablana cay yokmu Genişletmek için tıkla ... buraya mı yoksa özele mi yyoksa Avatar yalancısı konusuna mı?
endometozon' Alıntı: rıca edrım ben ismiminde bir yorumunu yapmanızı rıca etsem kabul edermısınız --------------- Ekleme --------------- burakcım ablana cay yokmu Genişletmek için tıkla ... buraya mı yoksa özele mi yyoksa Avatar yalancısı konusuna mı?