:D merak ettim şu önemli şeyleri :D
OğuzcanAbi Üye -sena-' Alıntı: merak ettim şu önemli şeyleri Genişletmek için tıkla ... hangi önemli şeyler --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Saka gibi ya zaman buldukcaymiss ... Genişletmek için tıkla ... kimden bahsedionuz ya ben çözemedim
-sena-' Alıntı: merak ettim şu önemli şeyleri Genişletmek için tıkla ... hangi önemli şeyler --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Saka gibi ya zaman buldukcaymiss ... Genişletmek için tıkla ... kimden bahsedionuz ya ben çözemedim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Dün mesela bu saatlerde daha önemli biriyle konuşuyordum Öyle olduğuna bakma Mert Telefon bozuldu joystick Yukarı ve sola gitmiyor Konu tasırken konu dısının ustünde olan forumlara tasıyamıyorum
Dün mesela bu saatlerde daha önemli biriyle konuşuyordum Öyle olduğuna bakma Mert Telefon bozuldu joystick Yukarı ve sola gitmiyor Konu tasırken konu dısının ustünde olan forumlara tasıyamıyorum
OğuzcanAbi Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Dün mesela bu saatlerde daha önemli biriyle konuşuyordum Öyle olduğuna bakma Mert Telefon bozuldu joystick Yukarı ve sola gitmiyor Konu tasırken konu dısının ustünde olan forumlara tasıyamıyorum Genişletmek için tıkla ... ha tamam anladım kimden bahsettiğinizi n73 benim eski canawar telefon 10 günde bi joistik bozuluodu
TuRkiShCowboy' Alıntı: Dün mesela bu saatlerde daha önemli biriyle konuşuyordum Öyle olduğuna bakma Mert Telefon bozuldu joystick Yukarı ve sola gitmiyor Konu tasırken konu dısının ustünde olan forumlara tasıyamıyorum Genişletmek için tıkla ... ha tamam anladım kimden bahsettiğinizi n73 benim eski canawar telefon 10 günde bi joistik bozuluodu
OğuzcanAbi Üye kolaj06' Alıntı: yarabbi şükür adaya kavuştum --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ne adassı abi
kolaj06' Alıntı: yarabbi şükür adaya kavuştum --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ne adassı abi
Love Prince Üye kolaj06' Alıntı: yarabbi şükür adaya kavuştum --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ağabey nasılsın?
kolaj06' Alıntı: yarabbi şükür adaya kavuştum --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ağabey nasılsın?
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin ağabey nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun... iyisindir inşallah
Love Prince' Alıntı: hoşgeldin ağabey nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun... iyisindir inşallah
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: İphone al joystick derdin olmaz Genişletmek için tıkla ... Iphone 4 alıcam 1569 civarıydı galiba satış fiyatı 2600 diyordun bi de kolpa oguzcankral' Alıntı: ha tamam anladım kimden bahsettiğinizi n73 benim eski canawar telefon 10 günde bi joistik bozuluodu Genişletmek için tıkla ... 13 ay sorun olmadı da kırdım sonra
Revengeful' Alıntı: İphone al joystick derdin olmaz Genişletmek için tıkla ... Iphone 4 alıcam 1569 civarıydı galiba satış fiyatı 2600 diyordun bi de kolpa oguzcankral' Alıntı: ha tamam anladım kimden bahsettiğinizi n73 benim eski canawar telefon 10 günde bi joistik bozuluodu Genişletmek için tıkla ... 13 ay sorun olmadı da kırdım sonra
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici -sena-' Alıntı: oo önemli biri Genişletmek için tıkla ... Öyle galiba bilemicem artık Sen tanımazsın
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Ama iphone alırsan fena şarj problemin olur Genişletmek için tıkla ... bataryada yok ben samsng galaxy s almayı düşünüorum
Revengeful' Alıntı: Ama iphone alırsan fena şarj problemin olur Genişletmek için tıkla ... bataryada yok ben samsng galaxy s almayı düşünüorum
Toffee Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Öyle galiba bilemicem artık Sen tanımazsın Genişletmek için tıkla ... ayy çok merak ettim banane
TuRkiShCowboy' Alıntı: Öyle galiba bilemicem artık Sen tanımazsın Genişletmek için tıkla ... ayy çok merak ettim banane
Revengeful Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Iphone 4 alıcam 1569 civarıydı galiba satış fiyatı 2600 diyordun bi de kolpa 13 ay sorun olmadı da kırdım sonra Genişletmek için tıkla ... Len zaten 3gs 1500 xD Forumdada konusu açıldı 2600lira diye xD
TuRkiShCowboy' Alıntı: Iphone 4 alıcam 1569 civarıydı galiba satış fiyatı 2600 diyordun bi de kolpa 13 ay sorun olmadı da kırdım sonra Genişletmek için tıkla ... Len zaten 3gs 1500 xD Forumdada konusu açıldı 2600lira diye xD
OğuzcanAbi Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Iphone 4 alıcam 1569 civarıydı galiba satış fiyatı 2600 diyordun bi de kolpa Genişletmek için tıkla ... adam zengin mod maaşı alıo
TuRkiShCowboy' Alıntı: Iphone 4 alıcam 1569 civarıydı galiba satış fiyatı 2600 diyordun bi de kolpa Genişletmek için tıkla ... adam zengin mod maaşı alıo