Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
Sena nicKim senCe ne aRdiLê. Doğuda DiLê qönüLe deniR aRdiLê'de yüreK ateŞi demeK (.

--------------- Ekleme ---------------

önceKi yorumLarı oKuyun kim kime demiŞ abi tavsiyeSi kendi yoRUmunuda bana yoRumLadı vıYyy iŞe baK çıK çıKabiLirsen iÇinden

erkekmisin olum sen :s

ne çelişkidir ya :hmmm

Burak

Üye
tanımıyorum bay Ardile sizi.

Mert

Mert

Üye
Birazdan kan davasına dönecek olay :ehe

Toffee

Toffee

Üye
durun durun çözdüm :D bu arada vıyyyy :kop: sevdim bunu :D o abi tavsiyesini burak yazmış yani ardile kız oğlan kız :D rahat olun :ehe

Burak

Üye
ardile mesajı düzenlemiş.

Revengeful

Emekli Yönetici
:kop:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
haLil doquda aRdiLê iSMini erkekLer kuLLanmaz iStersen araŞTıR aRdiLê adı üStünde diLê diLê qönüL demeK ar'da aqiR'in aR'ı iKisi birleşince aRdiLê oLuyoR yani yüreK ateŞi yada qönüL ateŞi şİmdi sen hiÇ qönüL die erKek duydunMu ?

Burak

Üye
bendende sana biR büyüK TavsiyeSi
bunu benmi yazdım şimdi

Perfect!

Üye
yaLan konuŞma mesajLarım yazdığım gibi duRuyoR sen söyLedin abi tavsiyeSi diE yazdığını inKar eTme haLiL sende bana bidaha oqLum tarzında konuŞma

olum tarzında konuşmam orada bi espri niteliği taşıyodu farketmedin sanırım neyse

Mert

Mert

Üye
YETEEEER DUYMAK İSSTEMİYORUM!!

:ehe

Burak

Üye
Toffee

Toffee

Üye
ya durun. ardile hiç bi mesajı düzenlememiş ya kızın üstüne ne çok gittiniz. kız işte ne uzatıosunuz. turkum yerine türküm yaz de olay oldu

--------------- Ekleme ---------------

belki ay olarak büyüktür :ehe

Perfect!

Üye
:bye2::bye2: sizi kavganızla baş başa bırakıyorum

aRdiLê

aRdiLê

Üye
bak senDe yazqösTerdin biR büyüK tavSİyeSi abi deqiL büyük oLunca iLLa abimi oLuyoR Şimdi sana qöRe kızLar büyünce Abi oLacaKLar :eheneySe yanLış anLamıŞsın sorun deqiL (.

Toffee

Toffee

Üye
halil dur gitme :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
miLLet kaÇmaya baŞLadı Forumdan :kop:

Toffee

Toffee

Üye
bnde çıkıcam birazdan

Burak

Üye
erkek sandım bende :eheneyse gidiyorum bende.ardile meydan senin. buyur.

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Doğqu'

Üst Alt