Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
:bilmm

Mert

Mert

Üye
Ben geldim. :P:

Mert

Mert

Üye
Hoşbulduum nasılsınız

Burak

Üye
soyadımı yazdım.aklımdan geçmişti dalga geçileceği :D olsun memnunum bu halinden.

imzaya gelince.onu ben yapmadım.hatırı sayılır birisi verdi.imza yap diye.kıramadım yaptım.
önemli olan içerik.ayrıntılara takılma.

aRdiLê

aRdiLê

Üye
soyadımı yazdım.aklımdan geçmişti dalga geçileceği :D olsun memnunum bu halinden.

imzaya gelince.onu ben yapmadım.hatırı sayılır birisi verdi.imza yap diye.kıramadım yaptım.
önemli olan içerik.ayrıntılara takılma.

ama Türküm oLsa daha iyi duRuR iÇeriği tam yanSItıR ben daLqa qeÇmeK iÇin yazmadımKi şerbetÇi die nicKin öyLeydi hem orTada daLqa qeÇiLeceK birŞey yoK (.yanLış anLadın

Burak

Üye
şimdi bir abi tavsiyesi alarak uzatmıyorum.ayrıcada Türkçe'yi senden daha iyi kullandığımı düşünüyorum.

dalqa yerine dalga,qeçilicek yerine geçilicek
yazabiliyorumya yeterli :ehe

yazının hazırlandığı program ü kabul etmiyormuş.buradan kaynaklanıyor.

Toffee

Toffee

Üye
valla ya mert ilk defa dğru bişe dedin :D üşenmiyo musunz büyük küçük yazmaya :D bn cümle başında büyük harfle yazmaya üşeniyorum :D

Mert

Mert

Üye
Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm.
Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim.
:yavrum: İmzaya bak :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok ona değil :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Emin oL KonuŞma tarzıyLa senDen İi kuLLanıyoRumduR Türkçeyi sen iLk önCe imZana baK sonRa bana yazım kuRaLLarını öğRetmeye kaLkıŞ kiŞi iLk hataLarı kendinde aramaLıKi bana biLqi vermeye çalışıyorsun kendinden haberin yoK bendende sana biR büyüK TavsiyeSi iLk önCe Kendini düzeLt sonRa başKalarına akıL VeR !.

Burak

Üye
:ehe:ehebeni tanıyan tanıyor,bilen biliyor...
büyükmüssün benden :hmmmpeki onada saygı duyuyorum.
ayrıcada yazdıklarımı akıl vermek olarak algılama.
neyse uzatmıyorum :bye2:

Perfect!

Üye
Emin oL KonuŞma tarzıyLa senDen İi kuLLanıyoRumduR Türkçeyi sen iLk önCe imZana baK sonRa bana yazım kuRaLLarını öğRetmeye kaLkıŞ kiŞi iLk hataLarı kendinde aramaLıKi bana biLqi vermeye çalışıyorsun kendinden haberin yoK bendende sana biR büyüK TavsiyeSi iLk önCe Kendini düzeLt sonRa başKalarına akıL VeR !.

bence bi düzgün yaz :hmmm

Toffee

Toffee

Üye
BeNcEdE haLiL HakLı

Burak

Üye
:ehe eski sevgilin

--------------- Ekleme ---------------

mert

Revengeful

Emekli Yönetici