hosgeLdin huseyin abim (:
Love Prince Üye rOcK4ever!' Alıntı: selam verdim ve kaçtım iyi geceler gececiler (: Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
rOcK4ever!' Alıntı: selam verdim ve kaçtım iyi geceler gececiler (: Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Genişletmek için tıkla ... uykum war koTuyum guLe gLe muraT ii geceLer
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Genişletmek için tıkla ... uykum war koTuyum guLe gLe muraT ii geceLer
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: yok haci abi biz mezun oLaLi cok oLdu Genişletmek için tıkla ... üniversite felan okumuyonmu
Berkan (:' Alıntı: yok haci abi biz mezun oLaLi cok oLdu Genişletmek için tıkla ... üniversite felan okumuyonmu
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: üniversite felan okumuyonmu Genişletmek için tıkla ... yarami desme 370'Le acikTa kaLdim
Love Prince' Alıntı: üniversite felan okumuyonmu Genişletmek için tıkla ... yarami desme 370'Le acikTa kaLdim
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: yarami desme 370'Le acikTa kaLdim Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun seneye giricenmi çalışmayı düşünüyormusun tekrar
Berkan (:' Alıntı: yarami desme 370'Le acikTa kaLdim Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun seneye giricenmi çalışmayı düşünüyormusun tekrar
'Maxi Genç Üye Ufacik bi guven kaybi oLsa girmezdim.ama neLer yapabiLecegimi biLdigim icin Tabi ki giricem
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: Ufacik bi guven kaybi oLsa girmezdim.ama neLer yapabiLecegimi biLdigim icin Tabi ki giricem Genişletmek için tıkla ... inşallah bu sefer başarırsın insan kendine güveniyorsa gerisi gelir
Berkan (:' Alıntı: Ufacik bi guven kaybi oLsa girmezdim.ama neLer yapabiLecegimi biLdigim icin Tabi ki giricem Genişletmek için tıkla ... inşallah bu sefer başarırsın insan kendine güveniyorsa gerisi gelir
loss_pain Üye Berkan (:' Alıntı: ii geceLer hosgeLdin.kendi adima iyiyi(z) Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum... aman iyi ol arslansem' Alıntı: Zaaaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... dün gece kötüydün sanırım.. nasılsın şimdi. (gerçi baya enerjik görüyorum)
Berkan (:' Alıntı: ii geceLer hosgeLdin.kendi adima iyiyi(z) Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum... aman iyi ol arslansem' Alıntı: Zaaaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... dün gece kötüydün sanırım.. nasılsın şimdi. (gerçi baya enerjik görüyorum)
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: iyigeceler herkese.. nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin iyidir seni sormalı arslansem' Alıntı: Zaaaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... vay kimleri göriyem
loss_pain' Alıntı: iyigeceler herkese.. nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin iyidir seni sormalı arslansem' Alıntı: Zaaaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... vay kimleri göriyem
loss_pain Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin iyidir seni sormalı Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim ben de
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: ne güzel hep böyle iyi ol Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim sormadın ama arslansem' Alıntı: İyiyim Nur teşekkür ederim Hüso geldim dostum gel dövüşek Genişletmek için tıkla ... gel hadi
loss_pain' Alıntı: ne güzel hep böyle iyi ol Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim sormadın ama arslansem' Alıntı: İyiyim Nur teşekkür ederim Hüso geldim dostum gel dövüşek Genişletmek için tıkla ... gel hadi