aa öyle deme bana 1ay yeter buders faslı kısa sürdü![]()
gece gece de coğrafya çekilmiyo
ben dolgu yaptırdıgımda kullanmıstı doktorum tatı acı keskınde bır kokusu varo ilacin tadini merak ettimsinr iLacLari super kafa yapiyor
![]()
o ilacin tadini merak ettimsinr iLacLari super kafa yapiyor
![]()
ya da xetanor yazdir
ama rapor ister 
aa öyle deme bana 1ay yeter bugece gece de coğrafya çekilmiyo
![]()
inşallah bi kaç güne başlıcamHüseyin bu arada bursanın neresindensin?

ben dolgu yaptırdıgımda kullanmıstı doktorum tatı acı keskınde bır kokusu var

Sen kafa yapmak istiyosan bi doktora metpamid ya da dramamine yazdir da gór kafa nasil olurmusya da xetanor yazdir
ama rapor ister
![]()

aman yaa bıktım valla zengin koca bulup evlencem hüseyinsana zengin birini bulalım
![]()

bak yaaaa hala bana abla dıyor ben dolguyu yaptıralı 3 yıl oldu hala saglam bır sıkayetım de olmadıabLa kokuyu bosver isLevine bak sen
seLecTra adinda anTidepresyon iLaci yazmisTi dokTor.onu kuLLandim bi fayda goremedm.haLbu ki mide iLacim biLe kafa yapiyor ama o iLaci anLamadim
--------------- Ekleme ---------------
sen bana bi german guzeLi buL ben sana zenginin hasini buLcm![]()
Hilary Duff'i attım ya gözün doysunsen bana bi german guzeLi buL ben sana zenginin hasini buLcm![]()

Hilary Duff'i attım ya gözün doysun![]()

aman yaa bıktım valla zengin koca bulup evlencem hüseyinsana zengin birini bulalım
![]()

kız bu yasta ne kocası otur oturdugun yerdeaman yaa bıktım valla zengin koca bulup evlencem hüseyinsana zengin birini bulalım
![]()
Tamam o zaman sana 1-2 gun ıcınde merkezde bı yer sorucagm umarm yardmcı olabilirsin bana![]()