iyi geceler :D niye ya lazımsa göndereyim :D tesekkur ederım dusunmen yeter :evet:
endometozon Üye Love Prince' Alıntı: iyi geceler niye ya lazımsa göndereyim Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım dusunmen yeter
Love Prince' Alıntı: iyi geceler niye ya lazımsa göndereyim Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım dusunmen yeter
Toffee Üye hea yine ben.d off cnm skılıo yarn,ders islicekmisiz abi bu ne hiz arkamizdan meb mi kvalio
greenmile Üye oguzcankral' Alıntı: banada atin net paketimi yenilicem bitecek Genişletmek için tıkla ... sana cevap yazdılar mı bu konuda(:
oguzcankral' Alıntı: banada atin net paketimi yenilicem bitecek Genişletmek için tıkla ... sana cevap yazdılar mı bu konuda(:
Love Prince Üye endometozon' Alıntı: tesekkur ederım dusunmen yeter Genişletmek için tıkla ... rica ederim
greenmile Üye halil09' Alıntı: ben cevabı ortaya koydum -5.05 tl ile mutluyum Genişletmek için tıkla ... zenginmissin ya benim trkcell de de -4.78 var bozdur bozdur harca
halil09' Alıntı: ben cevabı ortaya koydum -5.05 tl ile mutluyum Genişletmek için tıkla ... zenginmissin ya benim trkcell de de -4.78 var bozdur bozdur harca
Perfect! Üye rOcK4ever!' Alıntı: zenginmissin ya benim trkcell de de -4.78 var bozdur bozdur harca Genişletmek için tıkla ... Senin kullanılacak kuruşun var bende oda yok
rOcK4ever!' Alıntı: zenginmissin ya benim trkcell de de -4.78 var bozdur bozdur harca Genişletmek için tıkla ... Senin kullanılacak kuruşun var bende oda yok
greenmile Üye halil09' Alıntı: Senin kullanılacak kuruşun var bende oda yok Genişletmek için tıkla ... iyide turkcell bi ara bende -6.00 yı görmüştü nası oluyo
halil09' Alıntı: Senin kullanılacak kuruşun var bende oda yok Genişletmek için tıkla ... iyide turkcell bi ara bende -6.00 yı görmüştü nası oluyo
endometozon Üye halil09' Alıntı: Senin kullanılacak kuruşun var bende oda yok Genişletmek için tıkla ... ah kardeslerım ben de 1 tl var 50 kr 50 kr paylastırayım da ağlamayın dayanamam goz yasalarınıza
halil09' Alıntı: Senin kullanılacak kuruşun var bende oda yok Genişletmek için tıkla ... ah kardeslerım ben de 1 tl var 50 kr 50 kr paylastırayım da ağlamayın dayanamam goz yasalarınıza
Perfect! Üye iyi geceler kimler var daha --------------- Ekleme --------------- Berkan (:' Alıntı: sLm miLLeT ben geLdim.are you here misnz Genişletmek için tıkla ... Im here and you ?
iyi geceler kimler var daha --------------- Ekleme --------------- Berkan (:' Alıntı: sLm miLLeT ben geLdim.are you here misnz Genişletmek için tıkla ... Im here and you ?
'Maxi Genç Üye halil09' Alıntı: Im here and you ? Genişletmek için tıkla ... Da da xDD --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: ben burdayım Genişletmek için tıkla ... ho$geLdin abLa xD
halil09' Alıntı: Im here and you ? Genişletmek için tıkla ... Da da xDD --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: ben burdayım Genişletmek için tıkla ... ho$geLdin abLa xD
endometozon Üye Berkan (:' Alıntı: Da da xDD --------------- Ekleme --------------- ho$geLdin abLa xD Genişletmek için tıkla ... halıl ben sana demedım mı bana abla deme dıye bak kızıyorum ama --------------- Ekleme --------------- pardon halıl berkan 'a dıyecektım
Berkan (:' Alıntı: Da da xDD --------------- Ekleme --------------- ho$geLdin abLa xD Genişletmek için tıkla ... halıl ben sana demedım mı bana abla deme dıye bak kızıyorum ama --------------- Ekleme --------------- pardon halıl berkan 'a dıyecektım