Selam selam hoşgeldin :hmmm iyi bari :Dtelde misin sen
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin halil09' Alıntı: iyi bari Genişletmek için tıkla ... telde misin sen
Revengeful' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin halil09' Alıntı: iyi bari Genişletmek için tıkla ... telde misin sen
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... a.selam Mert nasılsın ablam -sena-' Alıntı: Oncelikle hosgeldim berkan imzam snde ne ariyo Genişletmek için tıkla ... h.geldin Sena
Revengeful' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... a.selam Mert nasılsın ablam -sena-' Alıntı: Oncelikle hosgeldim berkan imzam snde ne ariyo Genişletmek için tıkla ... h.geldin Sena
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: Oncelikle hosgeldim berkan imzam snde ne ariyo Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: selam hoşgeldin telde misin sen Genişletmek için tıkla ... tel pc karışık ortalarda gidiyorum
loss_pain' Alıntı: selam hoşgeldin telde misin sen Genişletmek için tıkla ... tel pc karışık ortalarda gidiyorum
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Hosbuldukkkk Genişletmek için tıkla ... senin sütünü içip yatma vaktin geldi hadi yat artık
Revengeful' Alıntı: Hosbuldukkkk Genişletmek için tıkla ... senin sütünü içip yatma vaktin geldi hadi yat artık
loss_pain Üye okul bitti diye seviniyorum ama çok sıkıcı geçti bugün niyeyse halil seneye kesin kazanmamız lazım 1sene daha hayatta çekemem
okul bitti diye seviniyorum ama çok sıkıcı geçti bugün niyeyse halil seneye kesin kazanmamız lazım 1sene daha hayatta çekemem
Love Prince Üye -sena-' Alıntı: hoşgeldim-hoşbuldum nasılsınız bakalım ben çok yoruldum ya Genişletmek için tıkla ... hayrola ne iş yaptın
-sena-' Alıntı: hoşgeldim-hoşbuldum nasılsınız bakalım ben çok yoruldum ya Genişletmek için tıkla ... hayrola ne iş yaptın
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: senin sütünü içip yatma vaktin geldi hadi yat artık Genişletmek için tıkla ...
Toffee Üye ya okula gitmeden bi trafik vardı ufff herkes kavga ediyo indim otobüsten 3 durak yürüdüm okula gittim bi sağa koştur bi sola anaaa
ya okula gitmeden bi trafik vardı ufff herkes kavga ediyo indim otobüsten 3 durak yürüdüm okula gittim bi sağa koştur bi sola anaaa
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: okul bitti diye seviniyorum ama çok sıkıcı geçti bugün niyeyse halil seneye kesin kazanmamız lazım 1sene daha hayatta çekemem Genişletmek için tıkla ... ben kesin kazanyorum sende gel şaka maka kafama koydum ben bu işi uçrmam lazım çalışmayada başladım bigün beni banlı görürseniz şaşmayın şimdiden söyleyeyim --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hadi bak iyi geceler öpücüğüde verdim
loss_pain' Alıntı: okul bitti diye seviniyorum ama çok sıkıcı geçti bugün niyeyse halil seneye kesin kazanmamız lazım 1sene daha hayatta çekemem Genişletmek için tıkla ... ben kesin kazanyorum sende gel şaka maka kafama koydum ben bu işi uçrmam lazım çalışmayada başladım bigün beni banlı görürseniz şaşmayın şimdiden söyleyeyim --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hadi bak iyi geceler öpücüğüde verdim
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: ben kesin kazanyorum sende gel şaka maka kafama koydum ben bu işi uçrmam lazım çalışmayada başladım bigün beni banlı görürseniz şaşmayın şimdiden söyleyeyim --------------- Ekleme --------------- hadi bak iyi geceler öpücüğüde verdim Genişletmek için tıkla ... Evet yavrucuğun yat artik
halil09' Alıntı: ben kesin kazanyorum sende gel şaka maka kafama koydum ben bu işi uçrmam lazım çalışmayada başladım bigün beni banlı görürseniz şaşmayın şimdiden söyleyeyim --------------- Ekleme --------------- hadi bak iyi geceler öpücüğüde verdim Genişletmek için tıkla ... Evet yavrucuğun yat artik
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Evet yavrucuğun yat artik Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: halil de gidiyo neyse telefonda banlayamazsın ya kendini Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
Revengeful' Alıntı: Evet yavrucuğun yat artik Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: halil de gidiyo neyse telefonda banlayamazsın ya kendini Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Hosbuldukkkk Allaha sukur iyiyim abla seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik yaa ne olsun gidiyoz Love Prince' Alıntı: yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... H.bulduk
Revengeful' Alıntı: Hosbuldukkkk Allaha sukur iyiyim abla seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik yaa ne olsun gidiyoz Love Prince' Alıntı: yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... H.bulduk