Cocukmu xD
loss_pain Üye Love Prince' Alıntı: sen ne düşünüyosun Genişletmek için tıkla ... benim düşüncem değil de senden bu sözleri duymak şaşırttı --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Cocukmu xD Genişletmek için tıkla ... anladın sen mert sana okul yok galiba
Love Prince' Alıntı: sen ne düşünüyosun Genişletmek için tıkla ... benim düşüncem değil de senden bu sözleri duymak şaşırttı --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Cocukmu xD Genişletmek için tıkla ... anladın sen mert sana okul yok galiba
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: benim düşüncem değil de senden bu sözleri duymak şaşırttı Genişletmek için tıkla ... mesela ne gibi sözler beklerdin
loss_pain' Alıntı: benim düşüncem değil de senden bu sözleri duymak şaşırttı Genişletmek için tıkla ... mesela ne gibi sözler beklerdin
Revengeful Emekli Yönetici loss_pain' Alıntı: hı anladım xD üzülme ya son yılın.. ne kaldı şurda seneye hepberaber ünideyiz Genişletmek için tıkla ... Aynı unı ye gitsek ne guzel olurdu xD
loss_pain' Alıntı: hı anladım xD üzülme ya son yılın.. ne kaldı şurda seneye hepberaber ünideyiz Genişletmek için tıkla ... Aynı unı ye gitsek ne guzel olurdu xD
loss_pain Üye aşk olmadan yaşanmaz filan malum şiir bölümüne açtığın konularla ünlüsün --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Aynı unı ye gitsek ne guzel olurdu xD Genişletmek için tıkla ... hocaların halini düşünemiyorum gerçi bunun için hepberaber olmaya da gerek yok tek başına bile yetersin
aşk olmadan yaşanmaz filan malum şiir bölümüne açtığın konularla ünlüsün --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Aynı unı ye gitsek ne guzel olurdu xD Genişletmek için tıkla ... hocaların halini düşünemiyorum gerçi bunun için hepberaber olmaya da gerek yok tek başına bile yetersin
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: aşk olmadan yaşanmaz filan malum şiir bölümüne açtığın konularla ünlüsün Genişletmek için tıkla ... tabiki senin yazdığın gibi düşünüyorumda bu konuda muhabbet olsun diye yazmıştım
loss_pain' Alıntı: aşk olmadan yaşanmaz filan malum şiir bölümüne açtığın konularla ünlüsün Genişletmek için tıkla ... tabiki senin yazdığın gibi düşünüyorumda bu konuda muhabbet olsun diye yazmıştım
loss_pain Üye hmm tamam o zaman --------------- Ekleme --------------- Berkan (:' Alıntı: aLerseiTss guTe nachT.hadi kaLin sagLicakLa Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
hmm tamam o zaman --------------- Ekleme --------------- Berkan (:' Alıntı: aLerseiTss guTe nachT.hadi kaLin sagLicakLa Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: aLerseiTss guTe nachT.hadi kaLin sagLicakLa Genişletmek için tıkla ... danke schön Gute Nacht, um Sie zu loss_pain' Alıntı: hmm tamam o zaman Genişletmek için tıkla ...
Berkan (:' Alıntı: aLerseiTss guTe nachT.hadi kaLin sagLicakLa Genişletmek için tıkla ... danke schön Gute Nacht, um Sie zu loss_pain' Alıntı: hmm tamam o zaman Genişletmek için tıkla ...