Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
ben de öyle düşünüyodum da bu sene değişti herşey.. gerçi sen kazanmışsın rahatsın şuan:D

kazanmama rağmen sınava karşıyım hayatımızı sadece tek sınav belirliyorsa biz liseyi nie okuyoruz yapsınlar tek sınav millet ona göre girsin boşuna lise falan okumasın:D (bu arada bu konuya nası geldiğimi anlamadım:) )

Toffee

Toffee

Üye
yaaa :D ablam izmire gidicek ya 12.30 a kadar uyumicam :D
ya gitsin izmire falan diodum ya keşke gitmese ya üzüldüm kıza. hiç gitmek istemio

Perfect!

Üye
ya gitsin izmire falan diodum ya keşke gitmese ya üzüldüm kıza. hiç gitmek istemio

:hmmm yazık onada haklı aslında ama izmirde güzel ya

Burak

Üye
:hmmmgidince alışır bence

Toffee

Toffee

Üye
3 senedir alışamadı :) bu sene mi alışıcak :D

Burak

Üye
ben yeni gidiyor zannetmiştim :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kim neye nereye alışamadı?:)

loss_pain

loss_pain

Üye
işe yaramıyo o :D
canını sıkan şeyi unutarak
canımı sıkan şey yok şuan niye sıkıldığımıda bilmiyorum :S :ehe
kazanmama rağmen sınava karşıyım hayatımızı sadece tek sınav belirliyorsa biz liseyi nie okuyoruz yapsınlar tek sınav millet ona göre girsin boşuna lise falan okumasın:D (bu arada bu konuya nası geldiğimi anlamadım:) )
sınava ben de karşıyım yaa direk alsınlar uğraştırıyolar insanı:ehe şaka biyana gerçekten 12 yıl oku oku 1 sınavda herşey belirlensin.. gerçi tek sınav değil şuan ama bu sistemin de tam oturduğunu sanmıyorum.. neyse biz bu işin içinden çıkamayız konu kapansın:ehe
neden istemiyoki:hmmm

Toffee

Toffee

Üye
:ehe
Murat bi önceki yorumları oku anlarsın :D
sizde ben gittikten sonra suskunlaşmışsınız :D
halil sızdın mı :D

Perfect!

Üye
ben pcden tele geçiyorum cevap veremezsem iyi geceler şimdiden :bye2:

Toffee

Toffee

Üye
tamamen psikolojik :)
aaileden uzak kalmak ona zor geliyo..
geçen dışardaydık gel dışarda yiyelim yemek dedim. yok eve gidip annemin yemeğini yicem son günlerim bdaha bulamam dedi..
işte o zaman ona gerçekten üzüldüm

Perfect!

Üye
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
gute nacht millet

greenmile

greenmile

Üye
tamam sena anladım :D ablan izmir gibi yere neden gitmek istemiyor ya insan 3 yılda alışamaz mı bi yere :D:D

Burak

Üye
hadi bende kaçtım :) görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Üst Alt