Pinar bırakmıyor ben napim :D
minoo Üye -sena-' Alıntı: kim bitti pınar alan da yok zati korkma Genişletmek için tıkla ... evde kalcak o
kol@j Üye bazı arkadaşlarım bile maxicepten kendileri için evlenecek kız bakmamı istiyor... ciddiyim ama mesuliyet çok fazla olduğu için girişimde bulunmuyorum
bazı arkadaşlarım bile maxicepten kendileri için evlenecek kız bakmamı istiyor... ciddiyim ama mesuliyet çok fazla olduğu için girişimde bulunmuyorum
greenmile Üye burak2828' Alıntı: iyi geceler murat abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim burak sen nassın
Toffee Üye kolaj06' Alıntı: bazı arkadaşlarım bile maxicepten kendileri için evlenecek kız bakmamı istiyor... ciddiyim ama mesuliyet çok fazla olduğu için girişimde bulunmuyorum Genişletmek için tıkla ... ooo..
kolaj06' Alıntı: bazı arkadaşlarım bile maxicepten kendileri için evlenecek kız bakmamı istiyor... ciddiyim ama mesuliyet çok fazla olduğu için girişimde bulunmuyorum Genişletmek için tıkla ... ooo..
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Mert'i kimseye vermiyorum Genişletmek için tıkla ... çocuğun kısmetini kapıyosun