yok evlilk de düşünmüyorum :D babam baksın bana :D
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: yok evlilk de düşünmüyorum babam baksın bana Genişletmek için tıkla ... baba parasımı yicen
-sena-' Alıntı: yok evlilk de düşünmüyorum babam baksın bana Genişletmek için tıkla ... baba parasımı yicen
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Zaten artık işi olmayan kizida almiyorlar Genişletmek için tıkla ... lafı koydumu ne
Revengeful' Alıntı: Zaten artık işi olmayan kizida almiyorlar Genişletmek için tıkla ... lafı koydumu ne
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Evt Senacım bnim üni.. ayrıca beyler neden Mert'e acıyosunuz bakim o gayet memnun halinden Genişletmek için tıkla ... hiç öyle görünmüyo mert ne ayaksın sen
minoo' Alıntı: Evt Senacım bnim üni.. ayrıca beyler neden Mert'e acıyosunuz bakim o gayet memnun halinden Genişletmek için tıkla ... hiç öyle görünmüyo mert ne ayaksın sen
Toffee Üye halil09' Alıntı: baba parasımı yicen Genişletmek için tıkla ... ya yok işin şaka tarafındayım babam 'okumayanın bnm evimde işi yok' diyo. o derece yani Revengeful' Alıntı: Zaten artık işi olmayan kizida almiyorlar Genişletmek için tıkla ... hıh. sen öyle san
halil09' Alıntı: baba parasımı yicen Genişletmek için tıkla ... ya yok işin şaka tarafındayım babam 'okumayanın bnm evimde işi yok' diyo. o derece yani Revengeful' Alıntı: Zaten artık işi olmayan kizida almiyorlar Genişletmek için tıkla ... hıh. sen öyle san
Revengeful Emekli Yönetici Şahsen ben almam sena. Cahil kızı napayim kolayca kandirilir xD Hem ev ekonomisinde katkıda bulunsun xD
Şahsen ben almam sena. Cahil kızı napayim kolayca kandirilir xD Hem ev ekonomisinde katkıda bulunsun xD
Burak Üye umut kaya dinledinizmi hiç --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: sena oku met alcak seni garantisi var Genişletmek için tıkla ... ne o düğünmü var
umut kaya dinledinizmi hiç --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: sena oku met alcak seni garantisi var Genişletmek için tıkla ... ne o düğünmü var