belli ki dönülmeyen uzak yerdesin
Tuba.Erva Üye Mert' Alıntı: Tuba abla gözükmüyodun hiç Genişletmek için tıkla ... calısıyoruz olm sizin gbı yatmıyoruz naber kardesım
Mert' Alıntı: Tuba abla gözükmüyodun hiç Genişletmek için tıkla ... calısıyoruz olm sizin gbı yatmıyoruz naber kardesım
Mert Üye Tuba_erva' Alıntı: calısıyoruz olm sizin gbı yatmıyoruz naber kardesım Genişletmek için tıkla ... Ooooo iş kadını JohnRambo™;2722043' Alıntı: SelamünAleyküm arkadaşlar bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... İyiyz sen nasılsın -sena-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nooldu uyudunmu
Tuba_erva' Alıntı: calısıyoruz olm sizin gbı yatmıyoruz naber kardesım Genişletmek için tıkla ... Ooooo iş kadını JohnRambo™;2722043' Alıntı: SelamünAleyküm arkadaşlar bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... İyiyz sen nasılsın -sena-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nooldu uyudunmu
Tuba.Erva Üye Mert' Alıntı: Ooooo iş kadını İyiyz sen nasılsın Nooldu uyudunmu Genişletmek için tıkla ... heralde yani --------------- Ekleme --------------- aleykumselam hosgeldınz
Mert' Alıntı: Ooooo iş kadını İyiyz sen nasılsın Nooldu uyudunmu Genişletmek için tıkla ... heralde yani --------------- Ekleme --------------- aleykumselam hosgeldınz
Toffee Üye saati 00.00'ken gördüm biri beni düşünüyo.. evet ya bu firefox'unda explorer'ında ....... hatta netbook'unda
saati 00.00'ken gördüm biri beni düşünüyo.. evet ya bu firefox'unda explorer'ında ....... hatta netbook'unda
Mesut Aktaş Emekli Yönetici -sena-' Alıntı: saati 00.00'ken gördüm biri beni düşünüyo.. evet ya bu firefox'unda explorer'ında ....... hatta netbook'unda Genişletmek için tıkla ... Say Say Bu Liste Bitmez
-sena-' Alıntı: saati 00.00'ken gördüm biri beni düşünüyo.. evet ya bu firefox'unda explorer'ında ....... hatta netbook'unda Genişletmek için tıkla ... Say Say Bu Liste Bitmez
Toffee Üye tunahan_tusem' Alıntı: Say Say Bu Liste Bitmez Genişletmek için tıkla ... yok 3'ü görüyo işimi off pc yide bozduk iyi mi :S ablamla yine kavga edicez görebiliyorum geleceğimi
tunahan_tusem' Alıntı: Say Say Bu Liste Bitmez Genişletmek için tıkla ... yok 3'ü görüyo işimi off pc yide bozduk iyi mi :S ablamla yine kavga edicez görebiliyorum geleceğimi
Mesut Aktaş Emekli Yönetici -sena-' Alıntı: yok 3'ü görüyo işimi off pc yide bozduk iyi mi :S ablamla yine kavga edicez görebiliyorum geleceğimi Genişletmek için tıkla ... Pcyi Kapat Aç Sorun Kalmaz
-sena-' Alıntı: yok 3'ü görüyo işimi off pc yide bozduk iyi mi :S ablamla yine kavga edicez görebiliyorum geleceğimi Genişletmek için tıkla ... Pcyi Kapat Aç Sorun Kalmaz
Perfect! Üye Tuba_erva' Alıntı: halil titrettm Genişletmek için tıkla ... herkese iyi geceler ben kaçıyorum kendinize iyi davranın --------------- Ekleme --------------- sena sızma sende
Tuba_erva' Alıntı: halil titrettm Genişletmek için tıkla ... herkese iyi geceler ben kaçıyorum kendinize iyi davranın --------------- Ekleme --------------- sena sızma sende
Toffee Üye sanada ii gecelr halil yaptım neyse birazdan kapatırım pc yi ilk kim açarsa bozan o olur --------------- Ekleme --------------- yok bugün uyumicam halil
sanada ii gecelr halil yaptım neyse birazdan kapatırım pc yi ilk kim açarsa bozan o olur --------------- Ekleme --------------- yok bugün uyumicam halil
Mesut Aktaş Emekli Yönetici yaptım neyse birazdan kapatırım pc yi ilk kim açarsa bozan o olur Genişletmek için tıkla ... Hah Bu Olur İşte
yaptım neyse birazdan kapatırım pc yi ilk kim açarsa bozan o olur Genişletmek için tıkla ... Hah Bu Olur İşte