tamam..
Toffee Üye rütbe almış oo büyük iş yapmışsın yeni üyeden onbaşı oldu aferim öl sen ya demiştin ya tamam ..
Toffee Üye tamam canım .. --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... meertt sıktı bu iyiyz sen nasılsın
tamam canım .. --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... meertt sıktı bu iyiyz sen nasılsın
Toffee Üye mert bak bu feyza245 in adı feyza çok farklı dimi bu üyeyi ben kazandırdım maxiye ayın faydalı üyesi seçilmem gerk
mert bak bu feyza245 in adı feyza çok farklı dimi bu üyeyi ben kazandırdım maxiye ayın faydalı üyesi seçilmem gerk
Revengeful Emekli Yönetici Çok çekişmeli mac oluyor ya 3 sayı gerideyiz --------------- Ekleme --------------- Sena sana ayın en geveze üyesi rütbesini ben takacam :d
Çok çekişmeli mac oluyor ya 3 sayı gerideyiz --------------- Ekleme --------------- Sena sana ayın en geveze üyesi rütbesini ben takacam :d
Toffee Üye o da olur yeterki rütbe olsun hem konuşuyorum da kötü mü oluyo bak susarım sıkılırsın bensiz