Selam
Praetor Emekli Yönetici Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa...
Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa...
Mert Üye Praetor' Alıntı: Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa... Genişletmek için tıkla ... 2. sınıftayken avukat olsam mı diye düşünürdüm. Seni görünce avukatlıktan korkmaya başladım -sena-' Alıntı: kıskanın siz meeert Genişletmek için tıkla ... E napalım bizde ortama ayak uyduralım senaaaa
Praetor' Alıntı: Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa... Genişletmek için tıkla ... 2. sınıftayken avukat olsam mı diye düşünürdüm. Seni görünce avukatlıktan korkmaya başladım -sena-' Alıntı: kıskanın siz meeert Genişletmek için tıkla ... E napalım bizde ortama ayak uyduralım senaaaa
Toffee Üye Praetor' Alıntı: Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa... Genişletmek için tıkla ... evet son satırı okuduğumuzda sinirlerinin oynadığı belli oluyor --------------- Ekleme --------------- küçük meeert
Praetor' Alıntı: Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa... Genişletmek için tıkla ... evet son satırı okuduğumuzda sinirlerinin oynadığı belli oluyor --------------- Ekleme --------------- küçük meeert
loss_pain Üye Praetor' Alıntı: Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa... Genişletmek için tıkla ... ay kıyamam yaa hukuk'un hukuğu yoktur ata beyyyy
Praetor' Alıntı: Bu gece ofisteeeee, Dilekçeler elimdeeee, Yazsın Praetor, oynasın sinirleeeeeeer.... Lay la lay lay lalala, lay lalala la la laaa... Genişletmek için tıkla ... ay kıyamam yaa hukuk'un hukuğu yoktur ata beyyyy
Praetor Emekli Yönetici loss_pain' Alıntı: ay kıyamam yaa hukuk'un hukuğu yoktur ata beyyyy Genişletmek için tıkla ... Güzeldi... Eve gitmek istiyorum
loss_pain' Alıntı: ay kıyamam yaa hukuk'un hukuğu yoktur ata beyyyy Genişletmek için tıkla ... Güzeldi... Eve gitmek istiyorum