Sen binbaşı ol hesabımı verecem xD
kol@j Üye Revengeful' Alıntı: Bende rutbe atlamak istiyorum Genişletmek için tıkla ... general rütbelerıne her 2500 mesajda bir işaret konulabilir.
Revengeful' Alıntı: Bende rutbe atlamak istiyorum Genişletmek için tıkla ... general rütbelerıne her 2500 mesajda bir işaret konulabilir.
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Sen binbaşı ol hesabımı verecem xD Genişletmek için tıkla ... bu sözünü unutma
levasinay Üye bende bı yarbay olsam. ya Huseyin abi naptın ya nası geccem simdi seni yatmıcam gerekırse
Love Prince Üye levasinay' Alıntı: bende bı yarbay olsam. ya Huseyin abi naptın ya nası geccem simdi seni yatmıcam gerekırse Genişletmek için tıkla ... abicim yarbay olunca eline ne geçecek ben 8 ayda yarbay oldum bu kadar acele etme, sonra şevkin kırılır
levasinay' Alıntı: bende bı yarbay olsam. ya Huseyin abi naptın ya nası geccem simdi seni yatmıcam gerekırse Genişletmek için tıkla ... abicim yarbay olunca eline ne geçecek ben 8 ayda yarbay oldum bu kadar acele etme, sonra şevkin kırılır
Love Prince Üye levasinay' Alıntı: ya okula kdar ne kadar ilerlersem kar sonra giremicem ki Genişletmek için tıkla ... bu ayki mesajlarımın büyük bölümünü oyun bölümünde attım
levasinay' Alıntı: ya okula kdar ne kadar ilerlersem kar sonra giremicem ki Genişletmek için tıkla ... bu ayki mesajlarımın büyük bölümünü oyun bölümünde attım
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: nbr gençLik D Genişletmek için tıkla ... iyidir seni sormalı yasminoz' Alıntı: saoll.. Genişletmek için tıkla ... sende sağol
Berkan (:' Alıntı: nbr gençLik D Genişletmek için tıkla ... iyidir seni sormalı yasminoz' Alıntı: saoll.. Genişletmek için tıkla ... sende sağol
Love Prince Üye levasinay' Alıntı: ben de kacar sahur yapacam, iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler