Sağlık olsun fazla uykudan zarar gelmez
Revengeful Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Rammstein dinleyince insanın uyuyası gelmiyor yahu... Kapatamıyorum PC'yi Genişletmek için tıkla ... Metal dinliyormusun abi x)
Praetor' Alıntı: Rammstein dinleyince insanın uyuyası gelmiyor yahu... Kapatamıyorum PC'yi Genişletmek için tıkla ... Metal dinliyormusun abi x)
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: aleyküm selam Hüseyin hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın? yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
İntifada' Alıntı: aleyküm selam Hüseyin hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın? yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: Hoşgördük..naparsınız.. ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim seni sormalı? halil09' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın?
yasminoz' Alıntı: Hoşgördük..naparsınız.. ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim seni sormalı? halil09' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın?
Praetor Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Metal dinliyormusun abi x) Genişletmek için tıkla ... Sadece Rammstein. Onun haricinde hoşlanmıyorum. Saat kaç olmuş yahu Bizim referandum konusuna yazayım derken Uzun yazmaktan nefret ediyorum... İyi geceler ahali...
Revengeful' Alıntı: Metal dinliyormusun abi x) Genişletmek için tıkla ... Sadece Rammstein. Onun haricinde hoşlanmıyorum. Saat kaç olmuş yahu Bizim referandum konusuna yazayım derken Uzun yazmaktan nefret ediyorum... İyi geceler ahali...
Love Prince Üye Praetor' Alıntı: Sadece Rammstein. Onun haricinde hoşlanmıyorum. Saat kaç olmuş yahu Bizim referandum konusuna yazayım derken Uzun yazmaktan nefret ediyorum... İyi geceler ahali... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler atacım
Praetor' Alıntı: Sadece Rammstein. Onun haricinde hoşlanmıyorum. Saat kaç olmuş yahu Bizim referandum konusuna yazayım derken Uzun yazmaktan nefret ediyorum... İyi geceler ahali... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler atacım