76 & 65 oldu...iki buçuk dakika kaldı...
huri$ Üye Revengeful' Alıntı: Aldık --------------- Ekleme --------------- Ablaaaaa Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: Evet bitti maç...aldık... hoşgeldin huriş... nasılsın.. ?? Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: lay lay lay laylay aldık maçı... Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne guzel bi gece iyiyim sagolun
Revengeful' Alıntı: Aldık --------------- Ekleme --------------- Ablaaaaa Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: Evet bitti maç...aldık... hoşgeldin huriş... nasılsın.. ?? Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: lay lay lay laylay aldık maçı... Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne guzel bi gece iyiyim sagolun
Praetor Emekli Yönetici halil09' Alıntı: kendınize iyi bakın İyi geceler bye Genişletmek için tıkla ... Aaa ben bunu unutmuş muyum yahu Gel bakayım sen ağabeyinin şefkatli kollarına Turuncu şirin
halil09' Alıntı: kendınize iyi bakın İyi geceler bye Genişletmek için tıkla ... Aaa ben bunu unutmuş muyum yahu Gel bakayım sen ağabeyinin şefkatli kollarına Turuncu şirin
minoo Üye Praetor' Alıntı: Aaa ben bunu unutmuş muyum yahu Gel bakayım sen ağabeyinin şefkatli kollarına Turuncu şirin Genişletmek için tıkla ... alemsiniz ya
Praetor' Alıntı: Aaa ben bunu unutmuş muyum yahu Gel bakayım sen ağabeyinin şefkatli kollarına Turuncu şirin Genişletmek için tıkla ... alemsiniz ya