Selam Maxi Ailesi...
levasinay Üye iyiyiz siz, bu arada ikiniz de hoşgeldiniz --------------- Ekleme --------------- http://www.maxicep.com/konu-disi/ogrencilere-duyurulur-artik-cumartesi-de-okul-var-392257.html bunu okuduktan sonra kötü oldum valla :S
iyiyiz siz, bu arada ikiniz de hoşgeldiniz --------------- Ekleme --------------- http://www.maxicep.com/konu-disi/ogrencilere-duyurulur-artik-cumartesi-de-okul-var-392257.html bunu okuduktan sonra kötü oldum valla :S
Toffee Üye levasinay' Alıntı: http://www.maxicep.com/konu-disi/ogrencilere-duyurulur-artik-cumartesi-de-okul-var-392257.html bunu okuduktan sonra kötü oldum valla :S Genişletmek için tıkla ... aynen ya herkes haber verio okul var diye bide milli eğitim açıklama yapsa iyi olucak
levasinay' Alıntı: http://www.maxicep.com/konu-disi/ogrencilere-duyurulur-artik-cumartesi-de-okul-var-392257.html bunu okuduktan sonra kötü oldum valla :S Genişletmek için tıkla ... aynen ya herkes haber verio okul var diye bide milli eğitim açıklama yapsa iyi olucak
Toffee Üye levasinay' Alıntı: inş. olmaz ya Genişletmek için tıkla ... rahat nefes alın asılsız habermiş ohh be rahat nefes aldım huh
levasinay' Alıntı: inş. olmaz ya Genişletmek için tıkla ... rahat nefes alın asılsız habermiş ohh be rahat nefes aldım huh
levasinay Üye evet zaten mantıksız eğer olsaydı meb açıklama yapardı herhalde. bu haberi yapanı bulursam var ya
minoo Üye halil09' Alıntı: hoşbulduk yoldaş anca geldim malum kuşadası gece hayatı zor Genişletmek için tıkla ... havalara bak ya
halil09' Alıntı: hoşbulduk yoldaş anca geldim malum kuşadası gece hayatı zor Genişletmek için tıkla ... havalara bak ya
Toffee Üye levasinay' Alıntı: evet zaten mantıksız eğer olsaydı meb açıklama yapardı herhalde. bu haberi yapanı bulursam var ya Genişletmek için tıkla ... aynen aynen görmesin gözüm onu valla bnde etraftakilerin yalancısıyım
levasinay' Alıntı: evet zaten mantıksız eğer olsaydı meb açıklama yapardı herhalde. bu haberi yapanı bulursam var ya Genişletmek için tıkla ... aynen aynen görmesin gözüm onu valla bnde etraftakilerin yalancısıyım
Perfect! Üye ya gece hayatı varda banamı varya en çok yaptığımz iki bira işte Gerisi boş ya bişy yok başka
Perfect! Üye bu arada meb den dertliler buraya gelmiş ya daha gençsiniz hadi gidin yatın değmez üzülmeye --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: nyse bugünlük gzünüz beni görmesin ben kaçıyorum ii gecelr herkeslere.. Genişletmek için tıkla ... Hadi bye
bu arada meb den dertliler buraya gelmiş ya daha gençsiniz hadi gidin yatın değmez üzülmeye --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: nyse bugünlük gzünüz beni görmesin ben kaçıyorum ii gecelr herkeslere.. Genişletmek için tıkla ... Hadi bye
Mert Üye halil09' Alıntı: bu arada meb den dertliler buraya gelmiş ya daha gençsiniz hadi gidin yatın değmez üzülmeye Genişletmek için tıkla ... Bize acımıyolar ağabey
halil09' Alıntı: bu arada meb den dertliler buraya gelmiş ya daha gençsiniz hadi gidin yatın değmez üzülmeye Genişletmek için tıkla ... Bize acımıyolar ağabey
Toffee Üye halil09' Alıntı: bu arada meb den dertliler buraya gelmiş ya daha gençsiniz hadi gidin yatın değmez üzülmeye --------------- Ekleme --------------- Hadi bye Genişletmek için tıkla ... sanki çok büyümüşte konuşuyo nyse ya
halil09' Alıntı: bu arada meb den dertliler buraya gelmiş ya daha gençsiniz hadi gidin yatın değmez üzülmeye --------------- Ekleme --------------- Hadi bye Genişletmek için tıkla ... sanki çok büyümüşte konuşuyo nyse ya
levasinay Üye -sena-' Alıntı: nyse bugünlük gzünüz beni görmesin ben kaçıyorum ii gecelr herkeslere.. Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr..
-sena-' Alıntı: nyse bugünlük gzünüz beni görmesin ben kaçıyorum ii gecelr herkeslere.. Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr..
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: sanki çok büyümüşte konuşuyo nyse ya Genişletmek için tıkla ... Yaşın kaç bilmiym ama benden küçüksün sanırım ve senin geçtiğin yoldan geçtim hayat tecrübesi biraz
-sena-' Alıntı: sanki çok büyümüşte konuşuyo nyse ya Genişletmek için tıkla ... Yaşın kaç bilmiym ama benden küçüksün sanırım ve senin geçtiğin yoldan geçtim hayat tecrübesi biraz
arslansem Üye Hüso kanka nerdesin gel dövüşek ya canım sıkıldı Seni az mı dövdüm zamanında hey gidi günler hey