benimde yarı da kaldı kitap... ne okuyosun ??
minoo Üye yasminoz' Alıntı: benimde yarı da kaldı kitap... ne okuyosun ?? Genişletmek için tıkla ... pc başından kalkamıyorum ki okuyacak zamanım kalmıyo Tess Gerritsen-Cerrah --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Beni kimse sallamıyo anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Aa olur mu canım
yasminoz' Alıntı: benimde yarı da kaldı kitap... ne okuyosun ?? Genişletmek için tıkla ... pc başından kalkamıyorum ki okuyacak zamanım kalmıyo Tess Gerritsen-Cerrah --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Beni kimse sallamıyo anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Aa olur mu canım
minoo Üye yasminoz' Alıntı: yaa ramazanda ben de kalkmıyorum başından..zmn geçmiyo yoksa... Genişletmek için tıkla ... pc bana kaldı kardeşim gitti ya Sivas'a babamla kalkar mıyım başından
yasminoz' Alıntı: yaa ramazanda ben de kalkmıyorum başından..zmn geçmiyo yoksa... Genişletmek için tıkla ... pc bana kaldı kardeşim gitti ya Sivas'a babamla kalkar mıyım başından
Yasminozz Üye sıralı olunca daha ii yaa...en azından bazen kalkman gerekiyo başından...ama direk sana ait olunca hiç kalkası gelmiyo insanın...
sıralı olunca daha ii yaa...en azından bazen kalkman gerekiyo başından...ama direk sana ait olunca hiç kalkası gelmiyo insanın...
minoo Üye burak2828' Alıntı: sagopa kajmer-bir pesimistin gözyasları.... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: sıralı olunca daha ii yaa...en azından bazen kalkman gerekiyo başından...ama direk sana ait olunca hiç kalkası gelmiyo insanın... Genişletmek için tıkla ... yemek yemeye bile kalkmıyorum düşün
burak2828' Alıntı: sagopa kajmer-bir pesimistin gözyasları.... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: sıralı olunca daha ii yaa...en azından bazen kalkman gerekiyo başından...ama direk sana ait olunca hiç kalkası gelmiyo insanın... Genişletmek için tıkla ... yemek yemeye bile kalkmıyorum düşün
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: hoşgeldin... hasta oluyorummm... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hayrola neyin var?
yasminoz' Alıntı: hoşgeldin... hasta oluyorummm... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hayrola neyin var?
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: sanırım üşütmüşüm...şuan üşüyorum ve heryerim sızlıyo..halim yok... Genişletmek için tıkla ... ceryanda kalmışsındır, geçmiş olsun
yasminoz' Alıntı: sanırım üşütmüşüm...şuan üşüyorum ve heryerim sızlıyo..halim yok... Genişletmek için tıkla ... ceryanda kalmışsındır, geçmiş olsun