Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
temizlik yaptım oruç oruç yaa...cam sil yer süpür sil toz al vs...susuzluktan öldüm..bi kez daha anladım ki imaj hiç bişi su herşey... :ehe :ehe :ehe

Çalışmaya alışmamış ki..Her gün,gün boyu net başında :dry:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Vay beee... Hala ofisteyim... Şaka gibi...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Allah kuru iftiradan saklasın..pehh...Semihcim laptop ve kablosuz modem kullandığım için gün içersinde istediğim zmn bakabiliyorum izninle...gören de beni 7/24 pc başında sanır..ben hem işlerimi yapıp hem nete bakabiliyorum cnmm...sakız çiğnerken yürüyebiliyorum da biliyomusun...hattaa btn bunları yaparken msj bile çekebiliyorum... :ehe :ehe :ehe :ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Allah kuru iftiradan saklasın..pehh...Semihcim laptop ve kablosuz modem kullandığım için gün içersinde istediğim zmn bakabiliyorum izninle...gören de beni 7/24 pc başında sanır..ben hem işlerimi yapıp hem nete bakabiliyorum cnmm...sakız çiğnerken yürüyebiliyorum da biliyomusun...hattaa btn bunları yaparken msj bile çekebiliyorum... :ehe :ehe :ehe :ehe

Seni alan yaşadı desene :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Vay beee... Hala ofisteyim... Şaka gibi...

Çalışkan insanın hali başka oluyo...gençliğini heba ediyosun diorum sana dinlemiyosun...şunun şurasında yaşayabilceğin topu topu 50 sene daha var hiç bişi başına gelmezse...sonra sende toprak olucan...boşver dünya malını...hayata bak biraz... :aha::aha:

Üst Alt