bende programı var videoyu bana gönder :D ben sana çevrilmiş halini göndereyim tamam olur :D
Tuba.Erva Üye Love Prince' Alıntı: bende programı var videoyu bana gönder ben sana çevrilmiş halini göndereyim Genişletmek için tıkla ... tamam olur
Love Prince' Alıntı: bende programı var videoyu bana gönder ben sana çevrilmiş halini göndereyim Genişletmek için tıkla ... tamam olur
minoo Üye sonyerolsson' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yat zıbar sen de çok gezdin buralarda zaten bişeyi öğretmedin senin işin düşer banaa
sonyerolsson' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yat zıbar sen de çok gezdin buralarda zaten bişeyi öğretmedin senin işin düşer banaa
Tuba.Erva Üye Mehmet' Alıntı: Merabayın iyi iftarlar Genişletmek için tıkla ... bayın bayın hosgeldın
minoo Üye Mehmet' Alıntı: Merabayın iyi iftarlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin öz abim.ver elini öpeyim
Love Prince Üye Mehmet' Alıntı: Merabayın iyi iftarlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin mehmet abi ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... sağolasın sanada hayırlı sabahlar
Mehmet' Alıntı: Merabayın iyi iftarlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin mehmet abi ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... sağolasın sanada hayırlı sabahlar
minoo Üye ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin yoldaşım.nasılsın?
Mehmet Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: bayın bayın hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Tubasan minoo' Alıntı: hoşgeldin öz abim.ver elini öpeyim Genişletmek için tıkla ... Bayramda gel param yok şincik bacım ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... iyi sabahlar Hasan
Tuba_erva' Alıntı: bayın bayın hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Tubasan minoo' Alıntı: hoşgeldin öz abim.ver elini öpeyim Genişletmek için tıkla ... Bayramda gel param yok şincik bacım ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... iyi sabahlar Hasan
minoo Üye Mehmet' Alıntı: Bayramda gel param yok şincik bacım Genişletmek için tıkla ... olsun abim saygıdan