noldu ya:D hoşgeldin herkes nerde ayrıca
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: Selam Halil & Semih kimse yok mu bugün Genişletmek için tıkla ... arslansem' Alıntı: Bilmem.Hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... nasılsınız bugün değil bi kaç gündür kimse uğramıyo ramazandan ötürümü ki
sahra25' Alıntı: Selam Halil & Semih kimse yok mu bugün Genişletmek için tıkla ... arslansem' Alıntı: Bilmem.Hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... nasılsınız bugün değil bi kaç gündür kimse uğramıyo ramazandan ötürümü ki
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... her gelende böyle geliyo hoşgeldin ve herkese iyi geceler kendinize iyi davranın
Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... her gelende böyle geliyo hoşgeldin ve herkese iyi geceler kendinize iyi davranın
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: nasılsınız bugün değil bi kaç gündür kimse uğramıyo ramazandan ötürümü ki Genişletmek için tıkla ... İyilik Haklısın ramazandan herkes yoruluyor herhalde sıcaklardan da olabilir Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... selam Hüseyin nasılsın ....
halil09' Alıntı: nasılsınız bugün değil bi kaç gündür kimse uğramıyo ramazandan ötürümü ki Genişletmek için tıkla ... İyilik Haklısın ramazandan herkes yoruluyor herhalde sıcaklardan da olabilir Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... selam Hüseyin nasılsın ....
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: İyilik Haklısın ramazandan herkes yoruluyor herhalde sıcaklardan da olabilir Genişletmek için tıkla ... olabilir neyse ben kaçtım
sahra25' Alıntı: İyilik Haklısın ramazandan herkes yoruluyor herhalde sıcaklardan da olabilir Genişletmek için tıkla ... olabilir neyse ben kaçtım
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: selam Hüseyin nasılsın .... Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın sen nasılsın?
sahra25' Alıntı: selam Hüseyin nasılsın .... Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın sen nasılsın?
Aksi Üye minoo' Alıntı: selam uzun bir aradan sonra ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoossgeldınn beeeybımmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnn özledım nan
minoo' Alıntı: selam uzun bir aradan sonra ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoossgeldınn beeeybımmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnn özledım nan